En uge med søstersolidaritet og smukke ord.

Okt/Nov sidste år

serum, kom i mål med din hudpleje, vintertøj hud, hudpleje tips til tør hudDet er vidst ligeee på falderebet at ”Oktobers for et år siden” kommer online, men ikke hvis jeg inkludere November måned med .. Tadaaa..;0)

Oktober sidste år, startede hårdt ud. Jeg havde i slut september fået den triste nyhed, om min fars død. En far jeg ikke havde set I 10 år, en far der aldrig havde været der for mig og en far der var meget svær at sige farvel til, fordi jeg aldrig fik muligheden for at sige ordentligt hej. Det meste af måneden blev derfor brugt i stilhed, og med en stor TAK til de mennesker der bruger deres liv på at hjælpe Manden på bænken. 

Min far er død

Slut oktober besluttede jeg mig for at komme lidt væk og tog en kollega med. Berlin har altid føltes som mit anden hjem, hvorfor det var helt naturligt at tage dertil, for at få ro og lidt afstand fra det hele. Det kom der denne guide ud af : 5 Steder du skal besøge i Berlin

5 steder du skal besøge i berlin, berlin, berlin guide

November blev heldigvis en mere opløftende måned med en masse vintertips. I år har vinteren nærmest været der hele året, men sidste år kom den sent. Så har du ikke allerede fået udskiftet sommercremer- og pleje, SKAL du helt sikkert I gang NU. Herunder er en “All Around” tips til at komme I gang. Flere fornyede versioner er på vej denne måned :

Hudplejetips til dig der gerne vil i mål med din hudpleje. 

Disse tre produkter er stadig mine personlige favoritter og stadig skønheder der står forrest på hudplejehylden.

serum, kom i mål med din hudpleje, vintertøj hud, hudpleje tips til tør hud

Et lille sandhedsøjeblik med 3 ting du helt sikkert ikke vidste om mig.

kvinde, nellenoell, 3 ting du ikke vidste om mig

Tips til de vintertørre læber

tips til tørre hænder

Endnu flere(faktisk 5) tips til de tørre negle og hænder

pigmentforandringer, hjælp til pigmentforandringer, pigmentpletter

Hjælp til dig med pigmentforandringer

styrk immunforsvaret, kosttilskud, duolac, imedeen,

Og tre kosttilskud, til at sætte skub I immunforsvaret.

Man kan vist roligt sige at November var fyldt med nyttige tips til dig og din hud. Mange genanvendelige ;0)

Rigtig god November måned – Nyd den <3

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En uge med søstersolidaritet og smukke ord.