Opskrift på cremet cashewmælk og yoghurt

5 HITS TIL TØRRE HÆNDER, NEGLE OG NEGLEBÅND, VÆRSGO!

velplejede hænder flotte negle tips til hænderne nelle noellEt af de mest udsatte steder på kroppen, også her hvor årene først viser tegn, er på vores hænder. De kære hænder, som hjælper os godt igennem dagen, og stort set alt hvad vi foretager os, er konstant udsatte. Især her i vintermånederne er de ekstra udsatte for kulde og vind og derfor er det også ekstra vigtigt at passe på dem.Herunder har jeg samlet 5 af mine hits inden for fugt og pleje til hænderne.

  1. Comfort Zone Tranquillity Hand Cream 75ml, 149 kr. En håndcreme der ikke kun plejer dine hænder til det yderste. Men med sin milde duft fra cedertræ, rød orange og damascenerrose, har dokumenteret beroligende virkning på sindet. Kan nydes med god samvittighed da den er 100% vegansk og med ingredienser op til 96% af naturlig oprindelse.

velplejede hænder flotte negle tips til hænderne nelle noell

  1. Flotte hænder er vores førstehåndsindtryk i mødet med andre. Til flotte hænder hører – flotte negle! Mange døjer med tørre negle, der flosser og spalter, eller aldrig vil gro lange. Her er min ALL TIME SAVIOR, den der har hjulpet mig til lange negle, efter flere års neglebidning (shhhh, det bliver mellem os, ik). CNDs Rescue RXX. Hovedingredienserne er jojobaolie og sød mandelolie der begge fugter og plejer neglene, samt keratinprotein der binder til neglene og styrker neglepladen. CND Rescue RXX 15 ml svarende til en måneds brug 229 kr.

velplejede hænder CND rescue rxx flotte negle tips til hænderne nelle noell

  1. MIRINS Tea Tree and Lavender Balm 30 ml 85 kr.  En super god og fed balm, der er bedst at bruge om aftenen, inden sengetid. Så du ikke ?fedter rundt?. Indeholder udelukkende olier, der healer og beroliger tørre og ru hænder. Duften er skøn og beroligende inden sengetid.

velplejede hænder flotte negle tips til hænderne nelle noell

  1. Jurlique Nail and Cuticle treatment oil 10 ml 170 kr. Mange gange vil en god olie, fungere mere end fint til pleje af neglebåndene. Men lige præcis denne neglebåndsolie, kan altså noget ekstra og derfor må den fremhæves. Den indeholder nemlig ekstrakter fra rosmarin og padderokke, der både styrker og plejer neglene. Især paderokke er kendt for at være rig på mineraler og silicium, der er VIRKELIG godt til flækkede negle og slattent hår (især god som te). 

velplejede hænder flotte negle tips til hænderne nelle noell

  1. Ligesom resten af kroppen har brug for at blive skrubbet et par gange om ugen, gælder det også for hænderne. Der findes mange dyre skrubbe-løsninger derude, men når det kommer til hænderne ville jeg vælge at bruge mine penge på noget andet og i stedet bruge hvad jeg har i køkkenet. En god salt mikset med kaffegrums eller olivenolie er ligeså god som mange dyre alternativer.

 

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Opskrift på cremet cashewmælk og yoghurt