DEN GODE UGE

TØRRE LÆBER?

Vintertørre læber læbepleje pleje til læberne læbebalm læbe balm læbepomade Nelle noelll NElle NoelJeg ved ikke med dig, men nu hvor kulden er over os, er både min hud og især mine læber, blevet fuldstændig tørre!

DERFOR er jeg gået i gang med den HELT store tester-tur af alverdens læbepomader og cremer. Indenfor cremer og generelt pleje til huden, har jeg/vi lavet denne video “Vinterpleje til huden” jeg lover at der selvfølgelig kommer flere dulletips til den tørre hud. Men først, min top 3 indenfor læbepomader til de tørre læber:

Vintertørre læber læbepleje pleje til læberne læbebalm læbe balm læbepomade Nelle noelll NElle Noel

Cult produkt.
I over 10 år har Baume De Rose By Terry, været en bestseller, nu er den endelig kommet til DK! Den dufter af rose, fugter og beskytter læberne med sheasmør og E-vitamin, overskydende balm kan med fordel bruges på tørre neglebånd. Findes også som Lipgloss i alverdens farver og er virkelig et Must Have produkt!

Favorit for andet år i træk.
Cicaplast er en ren SOS serie fra LA Roche-Posay, der beroligere og reparerer huden der har taget skade. Den giver ingen gloss effekt eller yderligere skønhedsfordele foruden at reparere og beskytte læberne, hvilket den 100% gør!
La Roche – Posay Cicaplast levres

Ren pleje.
Nutri moist Lip Conditioner, en ren læbebalsam rig på blødgørende mandelolie, bivoks og fugtigende E-vitamin. Jeg bruger den over natten, til at genopbygge og berolige læberne. Super lækker, meget drøj i brug og kaster en let shine over sig + duftfri.

Dulletip: Et godt tip er at exfoliere læberne mildt med et vådt håndklæde, renseserviet eller tandbørste. På den måde fjerner du den tørre overflade og gør plads til at læbeplejen kan trænge godt ind.

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DEN GODE UGE