It's a crime not to prime

Den uunværlige zinksalve

Så er det tid til Novemberens ” Oldie But Goodie “! I denne måned har jeg valgt et lidt alternativt produkt. Et produkt jeg altid har liggende ved natbordet, er billigt og kan købes i de fleste supermarkeder og som bare virker..

For et par år siden sad jeg tilfældigt og nørdede vitaminer og mineraler i en af mine bøger, hvor jeg faldt over mineralet Zink. Jeg har i mange år døjet med en meget sensitiv hud, der hurtigt blusser op og kunne læse at Zink var optimalt til netop dette. Jeg købte mineralet og kunne allerede få uger efter mærke at min hun føltes mere i balance med mindre udbrud. Jeg studsede lidt over det i noget tid, og overvejede hvad det mon kunne skabe af mirakler, at påføre udenpå huden.

Gik derfor ned i brugsen, hen til hylderne med  baby lir og købte en zinksalve.. Jep, den til “sarte barnerumper”. Det føltes lidt lidt mærkeligt de første gange jeg testede det af i ansigtet, man bliver rimelig hvid og så er den en lidt “pudsig” ting at have stående ved natbordet. Men trods dette har det stået der trofast siden, det er virkelig en af mine uundværlige produkter!

Hver gang jeg har ubalance i huden, den er sart eller irriteret- kommer zinksalven mig til undsætning, og det smarte er at den jo virker på hele kroppen!

Kan som sagt købes de fleste steder og koster omkring 30 kr. Vælg gerne den med svanemærkede og uden duft 🙂

Dulletip:

Vidste du mon at Babyolie er et super fint og billigt supplement istedet for barberskum og også fungere rigtig godt som makeup fjerner??

Velbekommen 😉

Kærligst

N

 

1 kommentar

  • […] En brow mascara er uanset hvilke bryn man har, ALTID en god ide. Har nævnt den før og gør det lige igen. Browdrama fra Maybelline er genial, du kan læse mere om den her ” Budget venlig beauty ” og er du interesseret i sidste måneds “Oldie but goodie” er den her: Oldie But Goodie.  […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

It's a crime not to prime