nelle noell vitavivaSom helt ung teenager, startede jeg med at interessere mig for makeup. Jeg prøvede at efterligne alt hvad jeg kunne finde i “Vi unges” magasiner, på MTV’s musikvideoer og selvfølgelig fra selveste Spice Girls “GIRL POWER” to that!

Som teenageårerne gik, begyndte min hud VIRKELIG at blomstre, efter adskillige mislykkedes besøg hos læger, materialister og med badeværelset fyldt med produkter. Valgte jeg at tage sagen i egen hånd og startede I 2009 på uddannelse som kosmetolog. Efter bestået eksamen og tyve ekstra kurser – JA, jeg er ikke særlig god til at nøjes, faldt min interesse hurtigt tilbage på min passion for makeup. I 2011 tog jeg derfor en makeup uddannelse og hurtigt derefter, blev min karriere sat i gang hos Mac cosmetics.

Jeg har altid elsket at lære nyt – suge ny viden til mig og være iblandt passionerede folk. Hvilket har resulteret i at jeg har arbejdet for alverdens makeup og beauty brands, været med i markedsføring, salg og undervisning, på tværs af Danmark. Jeg har arbejdet med alt fra spillefilm, musikvideoer, reklamefilm, lookbooks og fotoserier til magasiner.

Jeg forsøger ikke længere at efterligne Spice pigerne, eller dem på MTV, men bliver stadig inspireret af mennesker fra det virkelige liv og de sociale medier. Dem der tør være sig selv og har lært at mestre kunsten bag det at forskønne deres forcer, fysisk såvel som psykisk, UDEN at overdrive.

Jeg ELSKER stadig at vide alt om det nyeste på markedet, teste produkter og finde frem til det der virker bedst. Hvad end det er indenfor beauty, kosttilskud eller mere alternativt set. Jeg er derfor også meget selektiv i forhold til hvilke brands jeg samarbejder med og vælger kun produkter jeg selv kan stå inde for og har testet grundigt igennem.

Det er igennem min personlige rejse, på tværs af erfaringer, viden og JERES input, at denne holistiske platform er blevet til.

Håber i vil følge med 🙂

Kærligst
N