Med mere end 9 års erfaring i beauty branchen, hvor jeg er uddannet professionel makeupartist og alternativ kosmetolog, har jeg undervist, lavet professionelt makeup (alt fra film til catwalks og everything in between) og været skribent for bl.a. ChriChri, har jeg samlet en stor portion erfaring som jeg gerne deler ud af.

Jeg tilbyder derfor personlig makeup vejledning, fest makeup og brude makeup. Sparring til ny blog, instagram eller online branding. Se mere om mine pakker herunder. Har du ønsker kan en pakke også skræddersyes efter dit behov. 

Personlig makeup vejledning:

Her får du en makeup ud fra din type, behov og hvad du ønsker at udtrykke. Det er altså en personlig samtale, makeup og hudpleje guidning. Hvor vi sammen kommer grundigt omkring dit udtryk, makeup udfordringer, hvad du allerede har af produkter og hvad du evt. mangler. Efter konsultationen vil du føle dig mere sikker og bevidst i dit udtryk, samt have lært grundelementerne til den makeup der passer netop dig. Tager max 3 timer.

Pris: 2000 kr.

Fest makeup:

Skal du til en stor fest, hvor der skal mere til end hverdagsmakeuppen eller vil du bare gerne se hvordan en professionel ligger din makeup og her få lidt makeup tricks? Så er denne pakke for dig. Vi bruger 1-1,5 time på netop dét du har behov for.

Timepris: 800 kr. ex. moms

Lær at ligge din makeup:

Er du helt ny indenfor makeup eller blot usikker på hvad der passer til dig, dine farver og form. Vil du gerne kunne ligge en flot hverdagsmakeup, der fremhæver dine naturlige træk og føle dig mere selvsikker? Så er denne løsning for dig. Her vil vi sammen tale om Do’s and Dont’s indenfor makeup. Målet er at du med min guidning får øvet dig i at ligge en flot makeup, så du fremover vil føle dig mere selvsikker og bevidst om hvad der klæder dig.

Timepris: 800 kr. ex. moms

Brudemakeup:

Hvordan bliver du den brud du har drømt om? Med en naturlig, fejlfri og smuk makeup, der fremhæver dine karaktertræk og gør dig klar til det store JA!

Her kan du slappe af og forberede dig på den store dag uden at skulle stresse over hvordan makeuppen ser ud, om den holder hele dagen, hvordan den er på billeder og hvilke produkter du mangler. Jeg sørger for at gøre dig klar til den store dag, præcis som du ønsker. Med en fuld brudemakeup + 1 times prøvemakeup i alt 2-3 timer. Ønsker du jeg er der under hele dagen til at touche up undervejs, er dette også muligt.

2000 kr.

 

Kærligst

N