7 GRUNDE TIL AT JEG IKKE BURDE VÆRE BLOGGER

DEN GODE UGE

Den gode uge positivitet positivt sind positivt sind Nelle noell Nelle noelJeg har øvet mig, og gør det stadig, i at tænke positive tanker. Det er lidt en kliche at ”tænke positivt”, men gør altså bare en verden til forskel. Ikke kun for dig selv, men også for dine omgivelser, jeg har i særdeleshed erfaret at det man sætter fokus på i livet, er det der kommer til en. Her taler jeg om alt. Uanset hvad det er, vil der hvor man lægger din energi, blive der hvor tingene gror.

Derfor har jeg besluttet at lave et fast ugentligt blogindlæg (okay, vil forsøge at gøre det fast;) ) om positive ting der er sket i ugens løb. Det bliver måske lidt ”langhåret” og på mange måder meget simpelt. Men jeg håber at det vil inspirere dig til at tænke mere positivt og måske værdsætte de små ting i hverdagen, samt huske mig selv på at gøre det samme 😉

 

Hver uge vil jeg derfor nævne minimum tre gode ting, der er sket (starter i det små) .

 

I denne uge (altså sidste) :  

1. Min bedste veninde, i over 15 år, har født den smukkeste lille Max. Endelig kunne vi få vores skema til at gå op og bruge en eftermiddag sammen, alle tre. Det var en smuk oplevelse at se ens veninde, i en ny version som mor, og hold nu op hvor er han lækker!Baby max min bedste veninden baby den gode uge Nelle noell

3. Jeg mødte den super skønne og inspirerende kvinde bag brandet By Terry, til lanceringen af brandet her i DK (endelig!). En kvinde der startede i branchen som makeup artist og hurtigt arbejdede sig op af stien til YSL og videre til at have hendes eget brand. Et brand baseret på naturlige (bio-teck) botaniske ingredienser, 100 % vegansk og cruelty free og så virker det! Mine to favoritter : Mascara Terrybly og Baume De Rose, forhandles i Sephora/Magasin.By Terry makeup Nelle noell Sephora Den gode uge Nelle Noel

2. Min søster har fundet et værelse og flytter allerede d. 1. (hurraa) Jeg elsker min søster, ingen tvivl om det og det har også været super hyggeligt at have hende boende. Men det bliver satme også rart at få min 2 værelses igen, med mere plads og mindre teenagere -fnidder. Vi glæder os til mere plads!

Vi glæder os til mere plads, Den gode uge kat emma Nelle noel noell

Dulletip: Fortæl mig gerne om 1 eller flere gode ting der er sket i din uge. Det er altid super rart at høre De Gode Historier 😉

 

Kærligst

Nelle

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

7 GRUNDE TIL AT JEG IKKE BURDE VÆRE BLOGGER