PROFESSIONELLE MAKEUPTIPS FRA MAC, NU SOM APP

Hjælp til pigmentforandringer – hvad kan du gøre?

pigmentering nellenoell hjælp til pigmentforandringerPigmentforandringer er desværre noget mange kvinder døjer med, det ses tit i forbindelse med hormonubalancer, graviditet eller som solskader. Nogle kan være heldige at farveforskellene forsvinder af sig selv, i mens andre har det For Life!

Jeg har også selv, på mit 28. år, pludselig fået pigmentforandringer. Mener selv at have rimelig godt styr på kost og hudpleje, bruger SPF 50 om sommeren og gør generelt alt det rigtige. Ikke desto mindre er de kommet alligevel.

De sidste måneder har jeg derfor testet forskellige produkter, kure og behandlinger for at komme dem til livs for HELT ÆRLIGT, det er jo noget satans værk at komme af med!
For at spare dig for samme besvær, spild af tid og penge. Vil jeg dele de få ting der rent faktisk gør en forskel på huden:

Først og fremmest er SOLCREME fuldstændig alfa omega! Du kan ikke hjælpe pigmentforandringer af vejen, hvis din hud fortsat bliver stresset og skadet af solen. Det er umuligt! Måske ikke ligeså relevant på denne tid af året, men vigtigt at huske på og bruge hele året rundt. Jeg kan anbefale Elizabeth Ardens Pro solcreme med SPF 50. Den er super lækker i konsistens og dækker ligesom en BB creme. Jeg vil derfor tillade mig at kalde det en 2 in 1!

Hudpleje med A- og C- vitamin. De beskytter, fugter og virker hudfornyende, især vigtige i kampen mod pigmentforandringer. Hvis du benytter A-vitamin i samspil med en ?Skin Roller? er du nået LANGT, den vil sørge for at vitaminet kommer dybere ned i huden og sætte skub til de nye celler. Jeg er stadig vild med Swiss Clinic Skin Ruller. Læs evt. mere Her

Læs også: Sådan undgår du solskader

Både A og C  vitamin vil jeg også anbefale som tilskud, da alle ændringer i huden skal starte indefra for et optimalt resultat. Vitaviva wringles away er spækket med A-vitamin og urter der gør stor gavn for huden 🙂

Så er der frugtsyrebehandlinger! Generelt giver frugtsyre rigtig gode resultater på huden, især de professionelle behandlinger, hvor der bruges en højere dosis frugtsyrer, der virkelig kan sætte gang i hudfornyelsen og virker som et boost til en jævn og ensartet hud. Hvis du bor i København er Signe Heindorf klinik et godt og hurtigt bud på en frugtsyrebehandling.

Beauté Pacifique Tyrostase, er suveræn som spot produkt, direkte på pigmentforandringerne. Den indeholder store doser A-vitamin, er til at betale og enormt effektivt, bum!

Fortæl mig gerne på mail eller instagram hvad der har virket for dig. Elsker at lære nye produkter at kende.

Indlægget er også delt på www.chrichri.dk

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

PROFESSIONELLE MAKEUPTIPS FRA MAC, NU SOM APP