Et lille dilemma om en tøjkrise

En stærk medspiller – C-vitamin

en stærk medspiller c-vitamin i hudpleje nelle noell c-vitamin booster exuviance Ole henriksen AkademiklinikkenDe fleste kender C-vitamin, som vitaminet der bekæmper snue. Men C-vitamin er ikke kun en vigtig faktor for immunforsvaret, OGSÅ i hudplejen er den en stærk medspiller.

Indeholder reklame links

C-vitamin har nemlig flere egenskaber. Foruden at være en stærk antioxidant mod de frie radikaler og stimulere cellefornyelsen er den OGSÅ afgørende for hudens evne til at producere kollagen (hudens styrke og støttende fibre). Det er altså en god en at gøre sig venner med:0)

Produkter der indeholder C-vitamin er derfor specielt gode til at give huden en fornyet glow, reducere pigmentforandringer (med dosis over 15%), solskadet hud samt de fine linjer. Man kan metaforisk set, sige at ligeså frisk C-vitamin smager i munden, ligeså frisk virker den på huden (Kapow!!).

Hvilket modsat set, også betyder at den kan være ret barsk for huden, hvorfor det er et godt råd at starte i den lave ende af C-vitamin koncentrationen og evt. arbejde sig op. Nu højere koncentrationen er, nu større chancer er der for rødme og irritation på huden.

Så selvom den kan skabe store forandringer på huden og man hurtigt kan være tilbøjelig til at ville have mere – Så vær forsigtig og HUSK altid at kombinere med solbeskyttelse.

3 gode anbefalinger herfra:

Pure Glow

Her har man kombineret C-vitamin med botaniske ingredienser som Inca, jojoba, shea og squalene der alle styrker hudens barriere, samt giver fugt og nærring. En rigtig god (og ret dyr) ”starter”, hvis din hud lige skal i gang efter vintermånederne, med mere glød og blødhed uden radikale ændringer.

en stærk medspiller c-vitamin i hudpleje nelle noell c-vitamin booster exuviance Ole henriksen Akademiklinikken

C- Booster

En meget stabil C-vitamin formel bestående af 100% aktivt pulver, med 10% aktiv C-vitamin. Blandes i creme eller serum, morgen og aften. Du kan derfor selv regulere hvor meget og lidt aktivt pulver du vil blande op, efter din hudtype.

en stærk medspiller c-vitamin i hudpleje nelle noell c-vitamin booster exuviance Ole henriksen Akademiklinikken

 

Instant glow

Hvis du ønsker en STRAKS effekt, skal du ty til dette tre trins peelings system. Bestående af en Sugar Glow, Radiant truth (25 % C-vitamin) og afsluttende Melting cleanser. En hjemmespa der giver INSTANT resultater, på blot 20 minutter. I en pakke er der til 6 behandlinger, hvorfor det altså ikke er noget man gør hver eller hver anden dag, men når din hud trænger til en awakening.en stærk medspiller c-vitamin i hudpleje nelle noell c-vitamin booster exuviance Ole henriksen Akademiklinikken

Dulletip: C-vitamin kan være meget luft-og lysfølsom, hvorfor det er vigtigt at bevare C-vitamin -produkter i tæt lukket emballage udenfor sollys.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Et lille dilemma om en tøjkrise