Testvindere til normal/kombineret hudtype

Micellar water, hvad er det?

micellar test micellar water

Micellar water er blevet en ret stor hype, alle brands har efterhånden udviklet en Micellar water og både rens og cremer er på vej i samme omfang. Med hvad er micellare water egentlig? Hvordan bruges de og hvilke skal du gå efter? 

Hvad er Micellar water egentlig?

Mi-cel-lar-wa-ter : Navnet Micellar water stammer fra ordet ”Micelles”, der er små rensemolekyler i blødt vand. Med andre ord er Micellar water kombinationen af den ansigtsrens du normalt ville bruge, sammen med det vand du bruger til at vaske ansigtet efterfølgende. Det er altså en kompakt version af din daglige rens. Selvom det lyder meget mere fancy end det i virkeligheden er, er det ret simpelt ;0)

Hvordan bruger du Micellar Water?

Du bruger micellar vand på en vatrondel og renser

Hvem har gavn af Micellar Water?

Micellar water er til dig der gerne vil fjerne snavs og makeup fra dagen, på skånsom vis, uden brug af vand. Specielt hvis du døjer med tør og/eller sensitiv hud er dette en ret nænsom måde at fjerne snavs på. Eller dig der gerne vil rense ansigtet på en lang flyvetur, camping eller ferie hvor der ikke er adgang til vand. Eller blot ikke har tid til den store aftenrutine.

micellar test micellar water

Hvornår er det ikke optimalt med Micellar water?

Hvis du døjer med meget uren, fedtet eller acne hud, vil formlen formentlig ikke være nok. Eller hvis du bruger meget makeup og vandfast mascara, vil de fleste micellar water ikke kunne fjerne makeuppen optimalt.

Læs om face mists her

Hvilken Micellare water skal jeg gå efter?

Her er 4 jeg personligt synes er nogle af de bedste på markedet:

Til den ekstra sensitive:

micellar test micellar waterA -Derma Sensifluid

Det nyeste skud på stammen fra A-derma er denne Micellar water, der nænsomt fjerner makeuppen samtidig med at berolige og beskytte huden med havreekstrakt og troldnød. Kan, ifølge A-derma selv, tåles af selv den sensitive hudtype – ideholder ikke alkohol.

Til uren og fedtet hud:

micellar test micellar waterAvéne, Cleanace micellare water

Er en talregulerende 3-i-1 rensevand, der samtidig med at rense huden fri fra snavs, hurtigt og meget effektivt fjerner makeuppen. Virker beroligende og matterende på huden.

Til dig med vandfast mascara

micellar test micellar waterBioderma, Sensibio H2O

Denne Micellare har du nok set før, den har I mange år været yderst hypet og brugt af stort set alle makeupartister, verdenen over, grundet dens nænsomme og meget effektive virkning. Plus den som kun få, fjerner vandfast makeup. Uden alkohol, parfume og parabener

Til alle hudtyper:micellar test micellar water

Karmameju, 3-1 STAR Age-Defence 02.

Mild og effektiv makeupfjerner og rens, der nænsomt fjerner snavs og makeup, samtidig med at tone og fugte huden. Udtørre ikke og efterlader huden blød efter brug.

For flere tips, kan du også følge med her: 

Instagram

Facebook

Kærligst

N

2 kommentarer

 • Jeg ville nok anbefale Bioderma (og et par andre du ikke nævner) til den sensitive hud – min sarte hud tåler i hvert fald ikke A-Derma.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Nå da, hvad sker der når du bruger A-derma? Jeg har selv en ret stresset hud og bruger A-derma dagligt uden nogen problematikker. Derfor min anbefaling og dertil at de selv anbefaler den til denne hudtype(ikke at man altid kan stole på den slags).

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Testvindere til normal/kombineret hudtype