Forskellen på cruelty-free og veganske produkter?

Hormonel og uren hud – her er din hjælp!

uren hud hormonel hud tipsHvis du oplever at have mere uren hud for tiden grundet hormonel ubalance eller blot vejrskiftet, skal du vide, du ikke er alene. Jeg døjer on/off med periodisk voksenakne grundet min PCOS. Det er et helvede at være i og noget der for mange kan ødelægge selvtilliden.

Husk på, det KUN er din hud og den ikke definere DIG <3

 

Her er de produkter jeg selv bruger og synes om, når mine hormoner driller og min kost og kosttilskud ikke rækker.  Jeg håber de kan hjælpe og inspirere dig, hvis du døjer med samme problem for tiden, hvilket jeg oplever at rigtig mange gør, specielt, når vi går fra en årstid til en anden.

By WishTrend, Pure Vitamin C 21,5 % Advanced Serum
C-vitamin er, som I sikkert ved, et antioxidant, som er kendt for at udjævne huden og forbedre pigmentforandringer og andre skader fra solen. Denne serum er virkelig simpel – faktisk indeholder den kun 10 ingredienser – kombineret med en af de højeste koncentrationer af c-vitamin jeg har set på markedet.Virkelig effektiv (også på acne ar)!

Boscia Charcoal Spot Corrector
En super effektiv lille hjælper til irriterende udbrud. Sørg for ikke at ryste produktet, og dyp en vatpind helt ned i bunden af flasken, så du får noget af det aktive kul med. Dyp vatpinden direkte på urenheden og lad det tørre. Sov med det på og rens ansigtet som normalt dagen efter. Jeg kan tydeligt se en forbedring når jeg har brugt denne, især på både betændelsen, rødmen og hævelsen.

Læs også: PCO livsstil og alternativ behandling

Beauté Pacifique, Clinical Super Booster 3, 720 kr.
Mange af jer kender sikkert Beautés Pacifiques bestseller Super Booster 3, som er et fantastisk produkt, hvis man gerne vil kaste sig ud i A-vitamin. Den kendte Super Booster er nu kommet i en endnu stærkere udgave.

A-vitamin kan være med til at styrke svækket og tynd hud, og kan udbedre solskader og minimere rynker og linjer. Da det er kraftige sager, anbefaler jeg at starte med at bruge cremen hveranden aften, og så gradvist vænne huden til den. Hvis din hud bliver irriteret (rød, øm eller ekstra sart), så hold en pause og sørg for at skrue op for SPF’en i perioder, hvor du bruger A-vitamin, da vitaminet kan gøre din hud mere sart overfor solen. Husk! A-vitamin bør ikke bruges af gravide eller kvinder, der prøver at blive gravide.

Jurlique, Herbal Recovery Advanced Serum, 485 kr for 50 ml.
Jeg har skrevet om denne før, men det er og bliver en favorit i min hudplejerutine. Hvis du har perioder med uren hud, kan du måske have tendens til at overrense og overeksfoliere, men det er virkelig vigtigt, at du sørger for at give din hud masser af ro og masser af fugt, og det får du i denne serum, som jeg bruger morgen og aften før min dag/natcreme.

Nilens Jord, Cleansing Mask, 145 kr.
En nyhed fra Nilens Jord, som er gået hen og blevet en af mine favorit masker. Masken er baseret på ler og algeekstrakter, som renser huden i dybden. Masken indeholder desuden hyaluronsyre, så den udtørrer ikke huden som andre lermasker nogen gange kan have tendens til.

La Roche Posay, Toleriane Ultra Overnight, 210 kr.
De fleste aftener går jeg i seng med denne sag på huden. Den giver masser af fugt og beroliger huden. Derudover synes jeg, jeg kan se en forskel på rødmen i min hud (fx i perioder med uren eller stresset hud).

Perricone, Intensive Pore Minimizer
Denne ’væske’ bruger jeg på tør hud efter rens. Den indeholder AHA syrer, så den giver en mild, kemisk eksfoliering til huden. Døde hudceller fjernes og den reducerer tydeligt ar fra urenheder samtidig med at den minimerer porerne. Jeg kan selv se en forskel på mine porer omkring næsen og kinderne, så jeg kan varmt anbefale at prøve denne.

Jeg håber du kunne bruge mine tips og at I måske er blevet inspireret til at prøve nogle nye produkter. Fortæl mig også meget gerne om dine favoritter

Hav en dejlig weekend

Kærligst,
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

 • Lisa

  Dejligt med nogle gode anbefalinger 🙂
  Har prøvet at søgt lidt på ‘By WishTrend, Pure Vitamin C 21,5 % Advanced Serum’ og kan simpelthen ikke finde den på en dansk hjemmeside.. Har du mon et fif til hvor den jan købes? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lisa, Hvis du trykker direkte på selve overskriften, hvor produktet står kommer du ind til forhandler. Mener at WishTrend har fri fragt lige nu:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Forskellen på cruelty-free og veganske produkter?