Uovervindelig - Nej!

Hjælp til energiskifte og tankemylder

fuldmåne nelle noell

Til de nysgerrige er jakken fra Diesel og desværre den eneste i hele København. Sorry, men den er alligevel så sej at jeg måtte vise jer den <3

Energierne er stadig ret heftige, men virker langsomt til at falde på plads – stille og roligt. Kan du mærke det?

 

Weekendens energier var meget hårde – nærmest brutale, hvor mandag og i dag har virket mere nænsomme og som om alt lige skal falde på plads igen.

Jeg har de sidste dage erfaret at INTET er gået, som jeg havde planlagt. Alt fra møder, relationer til aftaler går helt skævt. Enten kan jeg ikke finde vej, der er dårligt signal på telefonen, dårlig kommunikation, jeg kommer for sent eller relationen stopper brat! Det er ret skørt.

Efter mit indlæg i går (Uovervindelig – Nej) har flere af jer spurgt ind til, hvordan man helt konkret kan finde ro i kroppen når energierne og hovedet flyver af sted?

Læs også: Fuldmånens betydning

nelle noell diesel braves

Det er et SUPER godt spørgsmål, et spørgsmål jeg ikke 100 % kender svaret på, da jeg tror det er meget individuelt. Istedet kan jeg dele, hvad der tit og ofte hjælper mig:

1. Træk vejret dybt ned i maven – Ja! Jeg skriver det tit, men det er nærmest også løsningen på alt. Når vi trækker vejret helt ned i maven, falder hele kroppen, hoved og nervesystemet til ro. Dybe vejrtrækninger er derfor essentielt.

2. Stop med at forsøge, at finde en løsning på det hele eller et korrekt svar. Bare vær med dét som ér. Min erfaring er, at det først går galt når jeg arbejder imod, i stedet for at overgive mig til det der sker. Lidt ligesom i kærlighed – giver vi os ikke hen til hjertet og følelserne går det galt.

3. I forlængelse af nr. 2 så forsøg at slå hoved fra og hjertet til. Det er den eneste måde at finde de rigtige svar i disse dage. Hjertet lyver aldrig, men hovedet kan nemt være styret af frygt.

4. Hvis du slet ikke kan mærke, hvad din krop vil, så gør noget fysisk aktivt. Hot Yoga, løb eller anden form for cardio der får pulsen op – tankerne væk og sat gang i kroppen. Det plejer altid at hjælpe mig. Plus det frigiver endorfiner – hvilket jo altid er godt :0)

5. Græd, tud og vær sur, hvis det hjælper. Hold dig ikke tilbage med dine følelser, men få dem ud. Det behøver selvfølgelig ikke være på en ”ked af det måde”, det kan også være ved at danse skørt i stuen eller med lidenskabelig sex (ikke en one – nighter eller præstations-se-mig-sex – KUN den kærlige og varme af slagsen) hvis man selvfølgelig er heldig at have den slags goder til rådighed i livet ;0)

Jeg håber mine råd kan hjælpe dig lidt på vej og husk du altid er velkommen til at skrive til mig med spørgsmål.

Om lidt, under (super blood moon) fuldmånen, bliver det hele godt igen.

nelle noell energiskifte

Manifister det du gerne vil ha’ i livet og lyt til dit hjerte, så er du virkelig godt på vej <3 Jeg kan også altid anbefale dig, at komme til cacao cermoni. Den næste er på torsdag (både for mænd og kvinder) på nørrebro og min fornemmelse er at det bliver en vild oplevelse.

Hvis du kommer, så sig gerne hej – det er altid super hyggeligt at hilse på jer <3

Kærligst
N

5 kommentarer

 • Tak 🙂 Dejligt at læse nu hvor de mørke dage har meldt sig på banen, og alt er bare er indelukket pga corona.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Timian

  Amen to that👆🏼👏🏼👍🏼🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Dejligt og kærligt indlæg – en skøn opmuntring til de dage, hvor alting bare går skævt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Tak Pia, Håber det begynder at se lysere ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Uovervindelig - Nej!