Mit liv p.t.

Uovervindelig – Nej!

nelle noell uovervindelig tatoveringer sårbarDen gode uges mandagsindlæg, kommer denne uge ikke til at blive på en mandag. Altid når jeg skriver mit mandagsindlæg er det med en god, frisk og ikke mindst positiv energi jeg skriver ud fra. Den energi er simpelthen ikke til stede i mig, i dag.

Weekenden har været barsk, så barsk at jeg i dag føler mig helt afpillet og splittet.
Ugen var faktisk rigtig god og startede super godt, men da vi ramte fredag aften og nat følte jeg mig helt og aldeles energiforladt.

Flere af mine tætteste har op til weekenden fået pludselige angstanfald, depression-lignende tendenser og nogen endda lidt tvangstanker. Så fredag og lørdag brugte jeg alt min energi på, at være til stede, vise kærlighed, bevare roen, kramme, gå ture og være trygheden de ikke selv kunne finde – den gode ven.

Søndag ramte det hele mig. Jeg havde brug for at nogen ville holde om mig, men jeg var helt alene. Normalt kan jeg sagtens holde om mig selv, fordi jeg efterhånden har arbejdet SÅ meget med mig selv, men denne gang kunne jeg slet ikke finde ind til dette selv, i mig. Så jeg græd.

Græd som jeg ikke har grædt længe og dér er jeg stadig i dag. Jeg græder og er sårbar, i morgenkåbe og fedtet hår.

I morgen er alt bedre det ved jeg, men lige nu kan jeg ikke være den gode energi, den positive blogger eller kvinde. Lige nu skal jeg bare være Nelle. Det håber jeg, at i forstår.

Ingen kan være uovervindelige hele tiden, heller ikke selvom man både meditere, er spirituel, lever sundt og grønt. Lige så stærk og modig jeg kan være ligeså sårbar og såret føler jeg mig lige nu<3

Hvis du har haft noget lignende samme følelse i weekenden eller oplevet, at verden pludselig ramlede ned over dig, også selvom du følte at der var helt styr på det hele. Så kan det langt hen af vejen også godt skyldes de energier der har været.

En del af et nyt paradigmeskifte, der gør den intuitive mere intuitiv og for alvor viser og guider dig i livet. De ting du skal gøre op med kommer til dig.. NU.

Alt i alt for at gøre dig klogere på dig selv og den gave du er givet i dette liv. En slags vejviser til at se dig selv klart og den vej du skal gå. Ingen har sagt at livet var nemt, vel ;0)

Det gode ér, at du er præcis hvor du skal være og godt på vej <3

Hvis altså man tror på den slags, det er helt okay, hvis du ikke gør. Det er blot en ekstra vinkel på det hele, som måske kan hjælpe dig ;0)

Rigtig god mandag. Vi skrives ved meget snart, forhåbentlig, med et mere positiv indlæg.

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

4 kommentarer

 • Rikke

  Åh jeg er samme sted efter den her weekend, helt sårbar og trist.
  Jeg vil gerne være i det og ikke benægte det, men samtidig har jeg heller ikke lyst til at synke helt ned i dag og bare ligge og stirre ud i luften.
  Hvad gør du selv på sådan en dag? Altså af helt konkrete ting, som giver en lille ro? Jeg tænkte på at gå eller løbe en lang tur…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Kære Rikke,
   Ked af at høre du er samme sted – lad os satse på at det er vejen til noget bedre ikke ;0)

   Helt konkret har jeg sovet længe, gjort alt for ikke at stresse og arbejdet mindst muligt. Jeg har givet mig selv enormt meget tid til alt også bare stirret ud i luften. Tid til at være ked af det uden at dyrke sorgen. Talt med et par gode veninder når der var brug for det og ellers bare ladet det være, hvad det ér uden at analysere det.

   Jeg har typisk en tendens til at tro, at jeg skal finde en løsning for at sorgen kan gå over, istedet for at acceptere at det er helt ok at være ked af det. Så det har jeg øvet mig på. Om lidt tager jeg til noget Hot yoga (løb er helt sikkert tilsvarende) for at komme væk fra hovedet og tanker og ned i kroppen, og mærke. På vejen hjem fra yoga køber jeg helt sikkert noget mad og sætter mig hjem under dynen og ser en serie, film eller kigger videre, ud i luften.

   Det er helt konkret, hvad jeg gør og har gjort – håber det kan bruges og du finder ro <3

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej nelle
  Kan kun sige jeg er det samme sted hvor engiren er helt væk og alt gør lidt mere ondt øv
  Men vent på engien vende og må den snart gær håbe jeg
  Håbe også snart du har fået din enige tilbage knus Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Mit liv p.t.