Er du en kopi?

Følger du din intuition?

intuitionklarsyn spirituel spiritualitetIntuition? Hvad er det helt præcist, tænker du måske? Og det forstår jeg godt, for det er rigtig svært at vide, især hvis man ikke er vant til at lytte til den.

 

Jeg ser min intuition, som min indre stemme. Den der guider mig og faktisk har svaret på alt, hvis jeg mærker virkelig godt efter. Nogle vil kalde den mavefornemmelsen, og selvom den måske mærkes mest i maven, tror jeg på, at den sidder i hele kroppen.

 

Hvornår skal du så bruge din intuition? Nærmest hele tiden, vil jeg mene. Men på et tidspunkt bliver du så trænet i det, at du ikke lægger mærke til det. Vi skal hele tiden træffe valg, men hvordan ved vi, om vi træffer de rigtige? Det er her, at vores intuition kommer i spil. Jo bedre du bliver til at lytte til din intuition, jo bedre bliver du til at mærke efter og træffe de rigtige valg.

 

Og her snakker jeg altså om alle slags valg i livet. Også hvad jeg skal have til aftensmad? Ja! For hvis din intuition siger, at du skal have pommes, selvom du havde besluttet dig for, at du skulle være rigtig sund og spise grøntsagsbøffer, så er der nok en årsag til det. Det er den årsag, du skal lære at finde frem til ved hjælp af din intuition. Du skal bruge den til stort og småt. Fra valg af aftensmad til valg af kæreste, job, relationer og lykke.

 

Vil du også gerne lære at finde og følge din intuition, så er du velkommen på min online workshop: Hverdagsspiritualitet (OBS: kun tre pladser tilbage). Her er læren om intuition et af de store emner. Det er ikke noget, der sker overnight, men øvelse gør mester. Det har også taget mig mange år, og jeg er der langtfra endnu, men jeg er under en spændende udvikling, og jeg vil gerne have dig med. Min intuition hjælper mig med at finde min indre lykke, og selvom det er hårdt arbejde, ville jeg aldrig være foruden.

Du kan læse mere om Hverdagsspiritualitet på dette link: Eller blot overføre 450 kr. Til mobilepay: 21951612 så er du allerede med og får direkte besked med gruppens oplysninger.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Er du en kopi?