Tjekliste til festival eller ferie

Spirituel inspiration

spirituel inspiration numerologisk inspiration I er en del der har efterspurgt, spirituel inspiration. Hvem man kan følge og hvordan man kan blive klogere på spiritualitet.

Jeg har derfor samlet lidt forskellige inspirerende mennesker/ spirituel inspiration, jeg selv bruger når jeg har har brug for at forstå en dagsenergi, en oplevelse eller komme tættere på mig selv.

Som hovedregel forsøger jeg altid at finde svarene i mig selv først, inden jeg kigger på astrologi eller energier. Da jeg tror på, at vi alle har svarene i os selv.

Bemærker jeg en generel ændring i mit liv, eller mit humør forsøger jeg altid selv at tune ind på, hvordan dette kan være og derefter søger dybere svar udefra – hvis jeg mangler det.

Et eksempel kunne være de sidste 14 dage, hvor jeg har været enormt sårbar, vred og dybt frustreret, uden at kunne finde nogen grund (jeg har skrevet meget mere om dette på min instagram her: Nellenoell)

Der er sket lidt forandringer i mit privatliv, men intet alarmerende, til gengæld har jeg haft følelsen af at alt er sket samtidig og været meget tungt. Da dette gik op for mig, begyndte jeg at granske mig selv for svar, indtil der tilfældigvis dukker en post op i mit instagram feed om at planeten Mars er i retrograd. Når en planet er i retrograd, bliver jeg ALTID dybt påvirket. Hele mit liv ændre jeg dramatisk i disse perioder af året, hvorfor det gav mig totalt klarhed.

Læs også: Spiritualitet for mig

I sådanne tilfælde søger jeg viden uden for mig selv, når jeg ikke selv har svaret. Ellers plejer jeg altid at finde svarene selv. Ellers dukker det som regel op, på en eller anden måde, i min bevidsthed. Skal jeg bruge noget helt konkret bruger jeg disse skønne mennesker som spirituel inspiration:

Sara Torvallbach – Sara er et helt igennem fantastisk menneske og en kvinde jeg lader mig inspirere meget af. Hun har lært mig rigtig mange ting og specielt hendes cacao ceremonier er de fineste i Danmark, efter min mening.

Lige nu er hun i en baby bubble og derfor ikke ligeså aktiv, som hun plejer, men stadig enormt god til at poste både på IG eller Facebook omkring andre ceremonier eller gode spirituelle tips<3

Millicentt Rosamunde og Henriethe Elvergaard – Bruger jeg en gang imellem når jeg skal forstå en dagsenergi eller andet numerologisk. Mest hvis jeg står op og synes alt virker på hovedet eller skal noget vigtigt. Følger dem primært på Facebook.

Til sidst bruger jeg podcasts en del. Elsker formatet og lærer hele tiden noget nyt om mig selv, universet, og min intuition. Det er ganske simpelt genialt!

Jeg skrev for nyligt et indlæg, hvor jeg anbefaler de podcasts der inspirerer mig mest. I samme indlæg er der altså kommet guldkorn fra jer læsere i kommentarfeltet, så sørg for at tjekke det ud også. Du kan finde indlægget her: Podcasts: her får du de mest inspirerende

Jeg håber du er blivet inspireret og jeg har besvaret jeres spørgsmål, sådan overordnet set. Har du andre spørgsmål eller andet Spirituel inspiration at tilføje, må du hjertens gerne dele det i kommentarfeltet.

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tjekliste til festival eller ferie