EN KORTVARIG JUICEKUR

PROFESSIONELLE MAKEUPTIPS FRA MAC, NU SOM APP

professionelle makeup tips som app mac cosmetics PUBLIC SERVICE! MAC har lanceret en ny makeup-App!!Jep, det er rigtigt. Til alle jer MAC makeup lovers Here’s YOUR app!

Som du måske i forvejen ved, tilbyder MAC det der hedder Application & Lesson. En lesson er 30-90 minutters kyndig vejledning til dig alene, måske med en veninde eller hele jeres systue, sammen med 1 eller flere MAC artister. Sammen bliver du/i guidet igennem de udfordringer du/i ønsker. Det er altså intensiv makeup vejledning til netop dine farver, former og udfordringer. Alle lessons er forskellige og koster fra 250 – 800 kr.

Uanset hvilken lesson du vælger, får du det fulde beløb refunderet i makeup produkter. Det er satme smart! På den måde betaler du faktisk ikke for selve vejledningen, KUN de produkter du får med hjem. WIN, WIN!professionelle makeup tips som app mac cosmetics

Men, overstående er der sådan set intet nyt i. Det har ligeså længe jeg husker været en service i alle MAC butikker.

Det nye og smarte (altså her hvor du skal spidse ørerne) er at de nu har lanceret en APP til at fungere sammen med deres lessons. Appen viser dig hvor og hvornår der er lessons, både med butik, afstand og underviser. Foruden at give dig, trin for trin, tips og tricks til de perfekte bryn, en holdbar læbestift eller måske øjenskygge. Der er altså allerede en masse inspiration at hente i appen.professionelle makeup tips som app mac cosmetics

Det er vist det man kalder en MUST HAVE APP.. Værsgo MAC Technique appen finder du HER

Dulletip: Skal du giftes og ønsker en brudemakeup, kan du også booke en tid til det. Pris 800 kr. Rimelig god deal!

Kærligst

 N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

EN KORTVARIG JUICEKUR