Meget mere en blot en rejse

Den gode uge med overblik over de sidste 14 dage

den gode uge de sidste 14 dageMandag – jeg er vild med dig! For mig, er mandag altid en start på noget nyt, nye muligheder nye valg og nye energier. Efter sidste uge er jeg sikker på, at denne uge kun kan byde på gode ting.

Morgenen er startet ret sløvt, da jeg nok stadig er lidt i feriehumør. Efter 14 dages ferie, heldigvis venter der sig stadig en lille miniferie i slut denne måned. En kærlig en af slagsen, som jeg glæder mig specielt MEGET til.

Indtil da, står den på en masse arbejde, man må sige at jeg er ret meget bagud, så der er nok at tage fat i.

Denne mandag starter derfor med arbejde (og overarbejde), pakke-indhentning, kattenusning (en konto jeg også er bagud på) samt et lille visit hjem til Nørrebro. Jeg bor stadig på Amager og har indtil videre tænkt mig, at gøre det næste måned med, hvad der sker derefter ved ingen.

Jeg har nu boet her i tre måneder og det går mod forventning RET godt. Ikke at jeg tror vi fast skal flytte sammen, lige nu er det mere en ”prøveperiode”. For at se om det faktisk kan lade sig gøre, efter sidste års drama. Så hver positive uge jeg bor på Amager er en stor sejr i min bog, samt en lettelse i forhold til en fælles fremtid. :0).

Jeg håber din uge bliver fyldt op af god energi og nye positive muligheder.


Her er lidt af de sidste to ugers højdepunkter:

First off: fashionweek! Jeg er som sagt ikke helt fan af konceptet. At vi konstant skal købe nyt, nyt, nyt for, at passe ind i en trend nogen synes er det “nye”- er ikke mig.

Det er for overfladisk og passer ikke med mine værdier. Specielt ikke når, man kigger rundt i verden og ser hvor galt det står til både over og under vand. At vores verden er ved at falde fra hinanden, fordi mennesker bliver ved med at masseproducere og købe mer, mer, mer, er det ikke en industri jeg har lyst til at støtte.

Ikke at jeg på nogen måde er hellig, bestemt ikke. Jeg synes bare alt må være med måde og derfor forsøger jeg også at være meget selektiv, med hvad jeg vælger at købe og bruge min tid på.

 

Derfor valgte jeg kun at deltage til et show: Nicholas Nybro – hvilket var virkelig fantastisk. Et show med ”rigtige” mennesker som modeller, hvor nøgenhed fyldte en stor del. Nicolas selv, afsluttede også showet med at gå igennem salen HELT nøgen. Meget stor respekt herfra!

den gode uge maanesten smykker fashionweek

Et mindre event, jeg også deltog til kort inden afrejse til Kroatien. Var Maanesten. Elsker maanestens smykker og var derfor kort forbi for at sige hej.

den gode uge, forbipasserende mand

Under FW, skulle der selvfølgelig også taget billeder (man er vel blogger). Midt i det lille photo shoot, kom en forbipasserende mand hen og synes han skulle være med på et billede. Uden videre gik han igen efter et par billeder, med ordene: Nu bliver det alligevel en god dag. Aner ikke hvem han var eller hans navn, men han fortjener en stor high five herfra! 

sibenik, kroatien, den gode uge

Sidste uge, var som i ved i Kroatien. Foruden en masse ballade på turen, var der også meget godt! Smukke naturområder, nye steder at se og de smukkeste gader. Her er et af minderne fra en lille by ved navn Sibenik. Mere på bloggen i ugens løb.

nicecream, vegansk is, is med aktivt kul, den gode uge

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra ferie var, at tage direkte mod mit yndlings studio YO og derefter til Nicecream for at smage deres nye veganske is med aktivt kul! Virkelig god is og ret spændende med kul, især når jeg næsten lige har skrevet dette indlæg, om kul tendensen:0)

loppefund, loppemarkede den gode uge

Sidst, men ikke mindst! Var jeg også et smut forbi loppemarked i regnvejr, hvor jeg fandt denne fine taske fra The Cambridge Satchel Company. En taske jeg LÆNGE har ønsket mig og pludselig stod dér, næsten helt ubrugt til en sølle pris af 125 kr. fra 1400 kr. Det var et KUP, uden lige! Fandt også lidt andre lækre ting som kommer på instagram i dag, med en god forhandlingsstrategi til loppefund ;0)

Rigtig god mandag og uge

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Meget mere en blot en rejse