Min voldelige relation

5 ting jeg har lært den sidste uge i medierne

Psykisk vold efter medierneDe sidste par dage har jeg reflekteret lidt over sjove og mindre sjove ting ved pludselig at komme i medierne.

På bloggen kan jeg gemme mig bag skærmen, hvilket jeg har det rigtig fint med. Jeg er ikke en af de dér ”se mig” bloggere. Heller ikke selvom jeg åbner op for-og taler om mange sårbare emner.

Det føles for mig bedst, at være bag de store emner, lidt tilbagetrukket, privat og reflekteret over livet i stedet for, som en åben bog.

Læs også: Mine svar til mediernes fortolkning

Hvorfor hele denne uge i medierne også har været enormt krævende for mig og enormt angstprovokerende. Jeg har intet fortrudt, det vigtige budskab kom ud og forhåbentlig kan det være med til at hjælpe en masse mennesker.

Hvilket jo er målet med det hele, det har blot været ret overvældende, at stå i front for kampagnen, men selvfølgelig også ret sjovt!

Her er 5 af de overraskelser, oplevelser og refleksioner  jeg har haft i ugens løb:

  • At dét at være offentlig og sårbar åbenbart tiltrækker en masse mænd der VIRKELIG gerne vil invitere dig ud og ”vise dig hvad du fortjener”. Specielt mænd + 45 år. Det er da virkelig betænksomt af dem og dejligt med så meget kærlighed og alligevel LIDT Creepy..
  • Hvor vigtigt det er at tænde sin mikrofon inden man skal tale i direkte tv samt hvor vigtigt det er at slukke den når man skal på toilet. :0)
  • Hvordan ens ekskærester pludselig skriver og spørger om det er dem der har udsat en for psykisk vold og derefter gætte på hvem det så i stedet HELT SIKKERT må være.
  • Hvor svært det egentlig er at finde sig selv igen efter man har fortalt hele Danmark om noget, så sårbart som psykisk vold. Jeg havde slet ikke overvejet, hvor sårbart og ensomt det ville blive bagefter. Udover at skulle gennemleve alle følelserne igen har følelsen af, at være helt blottet virkelig sat sig. Det tager helt sikkert noget tid og ro, at komme tilbage –hjem igen.
  • Hvordan nogen fra ens “bagland” reagere, med meget lidt reaktion eller slet ingen. Alt er jo relativt, men der er familie og venner der slet ikke har givet lyd fra sig. Det kan der selvfølgelig være forskellige grunde til og for mange er det helt sikkert fordi det rammer noget i dem , som de måske endnu ikke er klar til at se på. Uanset hvad, gør det stadig lidt ondt. Heldigvis er det ikke størstedelen.

Ha’ en dejlig søndag.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Min voldelige relation