Den gode uge, i billeder

August sidste år

August 2016 et år sidenJeg vil begynde at tage hul på en ny føljeton, hvor jeg hver måned kigger et år tilbage og udplukker lidt indlæg og tanker fra samme måned, sidste år.

Jeg tænker det kunne være en sjov måde at gense ældre indlæg, som måske har fået ny relevans. Samt se hvor langt bloggen, og jeg, er kommet på et år, både i udvikling fokus og arbejde. Måske det kan give dig nogle refleksioner til eget liv, mål og visioner? Måske det bare er hyggeligt at læse – det ved kun du:0)

August 2016

Jeg kan huske noget der fyldte meget hos mig i August, var snakken om bloggers troværdighed. Som nystartet blogger var det meget vigtigt for mig at give jer læsere et reelt billede af blogger branchen, sponserede indlæg og troværdigheds-faktoren.bloggers troværdighed august 2016 sidste år

En anden stor ting, på daværende tidspunkt, var indretning, fremtid og kærlighed i dét jeg troede skulle blive en ny start og hjem for Theis og jeg. Drømmende braste dog, da vi kun boede sammen i tre måneder. Tiden og vores mentale tilstand med stress og eksamen var helt forkert. Timing er alting!

Heldigvis endte alt godt og vi forblev sammen. Nu et år efter har vi hver vores lejlighed, men vi har indtil videre boet sammen i hans i to måneder, meget mere vellykket og med meget mere kærlighed -end sidst<3 

lugten-af-pot-ny-lejlighed-og-aander1-2

Indenfor beauty, skete der også meget nyt, de Koreanske skønhedsprodukter var netop kommet til Danmark. En mere målrette hudpleje til særlige behov og mangler. Jeg skrev dette indlæg for at forklare formål og forskellen mellem de mange produkter. Stadig et meget relevant indlæg, hvis man vil forstå produkterne.

skønhedsprodukter, koreansk beauty, k beauty

Til sidst var der Spinataftalen. En sjov aftale mellem to veninder, der fik mig til at tænke på en date hvor jeg virkelig godt kunne have haft brug for en spinataftale.

spinataftalen, dating, date, tinder

Der skete selvfølgelig meget mere i denne måned, dette var blot et lille udpluk. Jeg håber kunne underholde.

Dulleinfo:

De kloge siger, at man når mindre end forventet på et år, men meget mere på et helt liv. Det er da lidt stof til eftertanke :0)

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode uge, i billeder