Tillid, tillid tillid!

Psykisk vold

voldelig kærlighed psykisk vold

Foto: Martin Fält Hansen

Jeg føler lidt jeg skylder dig en forklaring ovenpå ALT det der skete i går. Som du vel nærmest ikke har kunnet undgå at se eller høre om.

Først på P3 så P1 derefter tv avisen og div artikler rundt omkring. Det stopper nok ikke dér.

Der er blevet skrevet og sagt en del de sidste 24 timer. Jeg har selv valgt at lukke ører og øjne, så vidt det har været muligt, da medierne altid tager deres eget spin på historien. Hvilket har været ret overvældende.

En ting er alle mine følelser der har skulle uddybes, åbnes for og gennemleves igen. Den anden ting er hvordan det er kommet til udtryk offentligt. To ret forskellige vinkler og følelser har det efterladt.

Et par sætning har jeg dog set og bemærket flere steder: ”nelle noell offer for psykisk vold” og ” Nelle Noell lod kæresten fortsætte den psykiske vold”.

De to er slet ikke I overensstemmelse med min historie, hvilket er meget vigtigt for mig at forklare og uddybe:

Nelle noell offer for psykisk vold”

Jeg føler mig ikke som et offer, tværtimod som en stærk kvinde der tør stå frem og fortælle hendes historie på godt og ondt. Jeg tror på, at styrke kommer når man tør stå ved sig selv, den man er og de svagheder og ar man har med i bagagen.

Jeg har derfor heller ikke brug for medlidenhed i en ”offer-rolle”, den kan man give til den mand der stadig er fanget i samme spiral og muligvis aldrig kommer videre i hans liv. Aldrig får mulighed for at få fred. Det har jeg.

Til gengæld må man meget gerne spørge ind og skabe en dialog omkring vold. Det ville jeg kun syntes var fedt.

Hvis vi kan blive bedre til at forstå hinanden, spejle os i hinanden og dermed finde vores individuelle grænser for hvad der er rigtig og forkert i relationer, så er mit mål med denne sag fuldført.

“Nelle Noell lod kæresten fortsætte den psykiske vold”
Jeg tror ikke der er nogen der “lader” vold fortsætte. Det føles I hvert fald ikke, som et valg, havde jeg kunne vælge noget andet havde jeg gjort det!

Jeg har på intet tidspunkt ville dele alt dette for, at blive set. Tværtimod var jeg først meget afvisende. Jeg føler ikke, at jeg som menneske er den vigtige i denne sag, men det er min historie.

En historie jeg desværre ved mange, både mænd og kvinder, kender til og derfor er vigtigt kommer frem i medierne og bliver belyst. Så flere forstår alvoren af at passe på sig selv og kende sine grænser. Det gælder faktisk igennem alt i livet.

Jeg håber derfor du vil se mig som hende der bærer historien og måske spejle dig i dét i stedet for selve mennesket <3

Hvad der præcist skete og hvordan kommer online herinde imorgen.

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tillid, tillid tillid!