DEM DER GØR EN FORSKEL

Manden på bænken

nellenoell.dk manden på bænken misbrug død
Hvis du læste med sidst i Dem der gør en forskel Ved du allerede hvem Anja er.

Anja er ligesom jeg  blogger (Hvilket i sig selv er ret tilfældigt) Inden jeg overhovedet kendte til Anja og omvendt, skrev hun et indlæg der hedder: Manden på bænken. Manden på bænken er skrevet efter min fars bisættelse, det er faktisk min far der ligger i kisten på hendes billede. Ret vildt! Jeg har spurgt Anja om jeg måtte dele hendes indlæg, da jeg synes det er et super fint, ærligt og smukt blogindlæg. Heldigvis fik jeg lov;)

Indlægget handler ikke kun om min far men generelt om “manden på bænken” en mand jeg tror vi alle kender. Ham du møder flere gange i livet, ham på bænken, måske på gaden eller på hjørnet. Manden på bænken har en fortid de færreste kender til og et liv der oftest er plaget af svigt, og uforløste følelser.

En fortid der gør så ondt at han føler sig nødsaget til at løbe, løbe lang langt væk, til en anden verden fyldt med sprut, rus og stoffer. En verden langt fra virkeligheden, hvor smerten er gemt væk.

Det er i hvert fald min fortolkning og sådan jeg ser “manden på bænken” og min far.

Jeg føler, det er et vigtigt emne at dele, ikke fordi det er min far, men fordi mange tit glemmer at manden på bænken også er et menneske. Han har måske været familiefar engang, haft karriere eller blot et helt andet liv, end livet på bænken.

Nu hvor jeg ikke selv havde mulighed for en god relation til min far, betyder de svage i samfundet noget ekstra for mig. Forstået på den måde, at jeg altid forsøger at hilse og smile til mændene på bænken, så de ved at nogen ser dem, hører dem og at også DE har betydning i denne verden. Jeg tror på at alle, har brug for at have betydning, for noget eller noget.

HER er indlægget om Manden på bænken.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DEM DER GØR EN FORSKEL