BYE BYE..

5 STEDER DU SKAL BESØGE I BERLIN

Berlin guide vegetar i berlin nelle noellEfter en god efterårsferie i Berlin, er jeg nu tilbage på pinden med en lille guide. Når jeg er på ferie, er noget af det vigtigste altid at få hygget, slappe af og opdaget en masse gode spisesteder – så jeg er sikker på aldrig at gå sulten i seng. Med et par ekstra kilo på sidebenene, må man sige at disse tre ting er lykkedes! Også derfor udgør 4/5 punkter i denne guide noget med vegansk mad 😉 Håber du kan lide den!


Brammibals vegan donuts

En cafe med veganske og økologiske donuts. På hver donut, er det markeret om den indeholder gluten, soya og mælk, hvilket gør det ret nemt for allergikere at gennemskue. Man kan købe matcha, sodavand og kombucha i stedet for almindelig kaffe, hvis man ønsker alternativer. Jeg nåede desværre ikke selv at smage frokosten, men kunne se hos flere at det så lækker ud. Så bestemt et sted der er værd at besøge!Berlin guide vegetar i berlin nelle noell Berlin guide vegetar i berlin nelle noell Berlin guide vegetar i berlin nelle noell

LPG Biomarkt

Et økologisk kæmpe supermarkede, med ALT og jeg mener ALT! Det er helt vildt hvad man kan finde her, alt fra billig matcha te, til lange hylder med veganske alternativer, mandelmælk, ost, læbestift, bageri og slagter. Jeg er vild med det her supermarkede, især fordi det er ca 20-40% billigere end priserne i DK.Berlin guide vegetar i berlin nelle noell

Berlin guide vegetar i berlin nelle noell

Monsieur Vuong

Berlin guide vegetar i berlin nelle noell monseur Vong metallica

Billedet er lånt fra Karina Noa

En lille vietnamesisk restaurant i Berlin-Mitte, hvor der næsten altid er lang kø og høj puls. Maden er skøn, billig og serveringen hurtig. Tre gange om dagen kommer der nye retter til menukortet, hvilket giver god grund til et ekstra besøg  😛

Læs også: En lille Live update fra Berlin

The Bird

Muligvis Berlins bedste burgerrestaurant! Her finder du alle slags burgers, også vegetariske. Bøffen er aldrig under 200 g og tallerkenen altid fyldt med pommes, hvilket gør det umuligt at gå sulten derfra. Stemningen er meget Low Key, i bedste New Yorker stil. Personalet søde, smilende med tatoveringer og cowboyskjorter 😉Berlin guide vegetar i berlin nelle noell Berlin guide vegetar i berlin nelle noell

Haus Schwarzenberg

Til sidst er der denne lille gård, i midten af Berlin-Mitte, godt gemt væk fra gadens prangende butikker. En gård helt for sig selv, fyldt med store og små kunstværker, hvorind du kigger vil du heletiden opdage nye værker og små påfund. Jeg er aldrig i Berlin uden at tage her forbi.Berlin guide vegetar i berlin nelle noell Berlin guide vegetar i berlin nelle noell Berlin guide vegetar i berlin nelle noell

Husk du kan trykke på hver enkel overskrift for at komme frem til deres hjemmeside.

Håber din mandag bliver fantastisk

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

BYE BYE..