Hjælp til pigmentforandringer - hvad kan du gøre?

TRE NEMME, HURTIGE OG VIGTIGE KOSTTILSKUD!

sund hud boost huden indefra vinterhud tør hud boost immunforsvaretVi ved det efterhånden alle sammen, sund hud starter indefra. 
Og hvem har ikke brug for at booste huden i disse vintermåneder, SAY I, I!

Ligeså vigtig som vintercremen er for den tørre hud – er gode hudforskønnende kosttilskud. Vigtigst af alt er selvfølgelig hvad du indtager på størstedelen af dagen, gode kosttilskud kan ikke hamle op med en pizza-diæt toppet med Cola og Pommes(desværre).

MEN, de kan være et super godt supplement til den travle hverdag, hvor alt måske går lidt for hurtigt. De her tre er alle nemme, hurtige (og ikke mindst vigtige) at få ned i en hektisk hverdag:

IMEDEEN – Derma One: Man kan måske sige at Imedeen, er hudpleje i tabletform. Almindelig hudpleje virker udefra og ind, hvorimod Imedeens kosttilskud virker indefra og ud, hvorfor den forener og optimerer din hud. Derma One er et nyere skud på stammen fra Imedeens side, med virkemidler fra Marine Complex (fiskeekstrakt) vitamin C og Zink, der alle er meget essentielle for en sund hud i balance. Virkningen er dokumenteret, du kan læse mere HER 

Love Arctic, Fresh: Er 100% Økologiske solbær, med et højt indhold af vitamin C, E og K. En sammensætning rig på antioxidanter der er med til at booste vores immunforsvar, bidrage til stærke knogler og med et højt fiberindhold virker positivt på tarmens generelle funktion. 1 teskefuld ?fresh? svare til 50g friske solbær ? nemmere kunne det ikke gøres! 

Duolac Mælkesyrebakterier: Kort fortalt kan man sige at en sund fordøjelse er = en sund hud! I hvert fald i de fleste tilfælde og her er mælkesyrebakterier vigtige. De fleste af os spiser i dagligdagen for meget sukker, brød og sprøjtemidler. Alt dette skal igennem vores fordøjelsessystemet, hvor maven, konstant er på overarbejde for at adskille nastie’s fra goodie’s som kroppen har brug for.

I denne proces lider mange af oppustet mave, forstoppelse, uren- og irriteret hud. For at optimere og støtte vores tarmsystem spiller mælkesyrebakterier altså en vigtig rolle! Jeg har valgt at fremhæve netop disse mælkesyrebakterier, da de har en dobbelt coatet teknologi, der sikrer optimal beskyttelse af mælkesyrebakterier hele vejen igennem fordøjelsessystemet.

Dulletip: Der findes ingen mirakelløsning. Giv helst kosttilskud 3-6 måneder før du vurdere om du kan mærke og se et resultat på krop og hud.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hjælp til pigmentforandringer - hvad kan du gøre?