Januar for et år siden

Spiritualitet for mig

klarsyn spirituel spiritualitet

Spiritualitet kan være mange ting og forstås på mange forskellige måder. Som en del af jer allerede ved om mig, er spiritualitet noget der interessere mig meget og også noget jeg bruger i min hverdag.

 

I er rigtig mange der spørger ind til betydningen af spiritualitet og hvordan jeg bruger det i mit liv. Det vil jeg forsøge at forklare herunder :0)

Hvis man googler spiritualitet viser wikipedia dette:
Spiritualitet betyder det samme som “åndelighed”, som er en særlig religiøs form, der ikke nødvendigvis forankrer sig i faste religioner og dogmer, men ofte hviler på mere løse religiøse erfaringer.”

Det tror jeg egentlig er meget rigtigt forklaret. For mig handler spiritualitet utrolig meget om at mærke efter. Mærke hvad fornemmelsen siger, hvad man føler og hvor underbevidstheden forsøger at dirigere en hen. Samtidig kan det også være, at tyde energier, mennesker, stemninger og hvordan universet fungerer.

Helt kort er spiritualitet, for mig, en måde at være herre over eget liv og kunne navigere meget præcist i livet og forstå det dybere end fra dag til dag. Giver det mening?

Jo skarpere man bliver på sin intuition – dét at mærke efter – desto mere kan man også mærke. Jo mere man træner dette – jo mere, oplever jeg, kommer der også – man skal mærke. Her kan det sagtens være mennesker der ”spøger”, fornemmelser eller afdøde.

Det hænger måske ikke sådan sammen for alle. Nogen mener i hver fald, at clairvoyance er en speciel evne – jeg tror mere på, at det er en gave vi alle har, nogen mere end andre, men det ikke er alle der har trænet den – derfor virker den ikke.

Læs også: Min krystal guide 

Uanset hvad, er det hele noget jeg træner. Gerne hver dag. Det giver mig, som sagt, følelsen af bedre at kunne navigere i livet og giver dermed livet mere mening.

Det giver mig en bedre forståelse af hvor jeg er på vej hen, hvad jeg skal og ikke skal og en generel større kærlighed og rummelighed overfor alle. Jeg føler en stor kærlighed til alle mennesker, ikke kun dem jeg kender.

Så er der selvfølgelig nogen jeg hellere vil have i mit liv end andre, men jeg tror rummeligheden er den vigtigste.

At elske og ikke dømme, men se hvordan du kan hjælpe andre i stedet for at forvente. Det lyder måske helt frelst for nogen – det er slet ikke sådan ment, blot en valgt livsstil.

Helt specifikt bruger jeg min spiritualitet eller intuition i hverdagen, ved at være til stede, mærke – specielt de mennesker der er omkring mig. Nogen gange får jeg også en direkte ”besked” oppefra, universet, englene eller ens højere bevidsthed(hvad end du vil kalde det) som jeg så giver videre.

Denne besked kan komme i direkte ord, eller billeder, som ikke kommer fra mig. Det lyder ret skizofrent, når man siger det højt (hahah) men det føles nu meget ægte. Det er så direkte en følelse, midt i søvn eller en samtale om noget helt andet, at det ville være umuligt, hvis det kom fra mig.

Det kan alligevel godt være ret svært at navigere i og lytte til og vide hvornår man skal lytte og hvornår det blot er larm. For at blive endnu skarpere på dette, forsøger jeg at meditere hver morgen inden noget andet. Det er en måde at nulstille mig selv på, så jeg bedre ved hvor beskederne kommer fra.

Udover dette tager jeg alle de kurser, events og generelle arrangementer jeg kan komme til om emnet. Jeg elsker det simpelthen og er et sted i mit liv, hvor jeg altid føler jeg kan lære mere.

Sidste år var jeg på kursus i clairvoyance og afdøde kontakt – noget af det vildeste jeg har prøvet! Du kan læse mere Her: 

Clairvoyance, intuition, energi, klarsyn, en 6 sans, synsk, særlig sensitiv..   

Part 2 

Jeg håber jeg har besvaret de fleste af jeres spørgsmål, selvom det måske blev lidt roddet.

Skal jeg lave endnu et indlæg med flere konkrete eksempler eller hvordan DU bliver mere skarp på din spiritualitet og intuition?

Rigtig god weekend!

Kærligst
N

8 kommentarer

 • Flere indlæg! Flere flere flere, smukke og dejlige dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tak for et rigtigt godt indlæg. Jeg vil meget gerne blive bedre til at lytte til min intuition og handle på den. Måske du kan skrive lidt om det på et tidspunkt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Kære Maria, Tak for din kommentar. Er det hvordan man lytter til sin intuition eller hvordan man handler du godt kunne tænke dig læse mere af? Blot så jeg kan være så konkret, som muligt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hej Nelle.
   Nogle gange er min intuition meget tydelig, hvor jeg egentlig godt ved hvad jeg skal gøre, men det er lige som om mit hoved ikke helt kan “overgive sig” til intuitionen.

   Andre gange kan jeg bare mærke noget ikke er som det skal være, men hvor signalet ikke helt er klart.

   Så en god bladning af at blive skarpere til at tro på sin intuition og handle på den og hvordan man arbejder med sin intuition, så signalerne med tiden kan blive mere tydelige.

   Ikke nødvendigvis det hele i et og samme blogindlæg, da det er et rigtig spændende emne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Tusind tak for din kommentar:)

   Det vil jeg arbejde videre med. Uden tvivl super spændende. Dejligt i er så mange der føler det samme <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej nelle
  Tusinde tak for spænden indlægge meget gerne fler af dem 🙏🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Januar for et år siden