Mandagsenergi

Januar for et år siden

DIY hudpleje bali guide januar

Der er ingen tvivl om at januar altid er en svær måned at komme igennem, for de fleste. Det er koldt, det regner, alt er mørkt og energien er typisk i bund.

Ret meget sådan ser denne januar også ud – modsat sidste år, hvor jeg var på Bali, til afstresning, sol og kom hjem med gode tips til den tørre vinterhud.

Lad os lige sole os lidt i disse indlæg, mens vi kigger tilbage for et år siden i januar <3

Bali – den bedste ferie jeg nogensinde har været på og absolut et land jeg længes efter at komme tilbage til. Kunne jeg, var jeg taget af sted NU. Desværre må jeg vente lidt, indtil da nyder jeg solen og de gode minder fra denne tur: Yoga vs. Surferferie
Januar måned + en ferie på Bali = underskud på kontoen. Penge var der ikke mange af sidste januar (ikke at det er anderledes i år) og huden var virkelig også i underskud af fugt og meget, meget tør. Derfor lavede jeg denne DIY guide til ansigtsmasker og lidt velværebehandlinger ud fra køkkendskabets få ingredienser. Billigere og nemmere bliver det ikke: DIY fra køkkenet 

 

Hvis du er en af de fornuftige, har du måske lidt penge på kontoen om end i næste måned, hvor denne holistiske guide til tør hud, helt sikkert kan være dig behjælpelig. Her er tips til hele kroppen: Vintertips til tør hud. 
Har du allerede skabet fyldt af produkter og i forvejen føler du gør alt det rigtige, men din hud er ikke samarbejdsvillig, så kan det være du har overset disse nemme, essentielle tips til en flottere hud :Holistiske tips indefra og ud.

Til slut til den mere triste del af januar måned, nemlig delen hvor jeg gør alt hvad jeg kan for at komme ovenpå efter en lang periode med stress. En periode jeg nok aldrig glemmer, men er SÅ taknemmelig over ikke længere er en del af mig. Eller det vil sige, at min stress nu er under kontrol og min krop er lynende hurtig til at opfange, hvis jeg er ved at oplever stress :Hvem skal først have ilt?

Jeg håber din januar er god ved dig og du husker dig selv på, hvor langt du er kommet siden sidste år. <3

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

4 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg er selv ved at komme ovenpå efter en periode hvor jeg har været sygemeldt med stress + jeg gik fra min kæreste efter 5 år. Men nu har jeg besluttet at der skal ske noget nyt i livet – jeg har derfor sagt mit job op, og tager 2 måneder til Bali i marts for at regenerere og finde mig selv. OG mest af alt for at se hvad livet bringer, når det hele ikke er planlagt på forhånd 🙂

  Det er dejlig at følge dig og høre om dit liv!

  Ha’ en fantastisk weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Kære Cecilie,

   Hvor lyder det bare skønt, at du tager dig selv seriøst SÅDAN! Jeg har selv planer om Bali til marts, så snart jeg finder de rigtige billetter er det afsted! Måske vi ses:)

   Rigtig god weekend og tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Ej hvor fantastisk!
   Tænker at starte i Ubud og dyrke yoga på the yoga barn. Det kunne være hyggeligt at ses, hvis vi alligevel krydser veje 🙂
   Dejlig aften! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Jamen Cecilie, så skal vide jo det samme. Min plan er at bo på Yogabarn i nogle dage og, så tage den derfra 🙂 Har planer om, at tage afsted i 14 dages tid. Håber vi SES – rigtig god weekend ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Mandagsenergi