Clairvoyance, intuition, energi, klarsyn, en 6 sans, synsk, særlig sensitiv..

Part 2: Om at lytte indad

bali intuition lytte ind indre stemme en 6 sans clairvoyance nelle noell nelle tanker Hvis du læste med i går, er du allerede sat lidt ind i tingene, hvis ikke er det nok et godt sted at starte, inden du læser videre på part 2. 🙂 Forrige indlæg finder du HER. 

Fortsættelse..

Jeg har altid, ligeså længe jeg kan huske, interesseret mig for det åndelige, brugt det åndelige og i flere tilfælde også oplevet det åndelige på ubeskrivelig vis. Men aldrig foran eller sammen med andre – hvilket føltes helt vildt grænseoverskridende.

Men jeg gik ind, hilste pænt med øjenkontakt på de forskellige og sat mig til rette ved siden af en rødhåret kvinde der straks begyndte at tale til mig, hun fornemmede nok min nervøsitet, derfra blev det hele meget nemmere og mere afslappet. Rundt i lokalet sad 20 andre kursister. Med hver deres historie, det var hurtigt at fornemme at der var et højt fagligt niveau i forsamlingen, nogle jurister andre psykologer, kunstnere og HR konsulenter, nogle endda rejst fra Fyn for at kunne deltage. Alle meget blandede, hvilket gav mig lidt ro på, så var jeg måske alligevel ikke mere skør end min egen usikkerhed 😉

  1. dag

Vi gik ret hurtigt i gang, nogle af de første øvelser var guidet meditation. Hvor man åbner de 7 chakra i kroppen og derved åbner op for energien – den energi der flyder igennem kroppen, i rummet og imellem mennesker. Første dag var med fuldt fokus på clairvoyance, hvor vi skulle teame op med forskellige fra holdet og uden ord finde ud af hvad den anden arbejde med, hvad deres første job var, om de havde familie osv. VILDT angstprovokerende med frygt for at ramme helt forkert, men også VILDT sjovt. At sidde dér overfor en fremmed og skulle fortælle noget om dem, er en lidt speciel situation – men det gik godt! Hvis jeg selv skal sige det, var jeg ret skarp, jeg ramte spot on på det meste med lidt forskellig reaktioner fra vedkommende. Nogle græd mens andre blev forundrede og så var der også dem som var helt åbne og glade. Det var en rigtig god energi, som også gav mig meget på den personlige konto. Specielt en lettelse over at min intuition, faktisk er god nok, så måske jeg bør lytte lidt mere til den – sådan GENERELT!

De fleste af os ved jo egentlig godt hvor vi er på vej hen, hvad der er rigtigt eller hvad der skal ske i livet, men istedet for at lytte ind lytter vi ud til omverdenens idé om os, hvad de tror vi skal eller hvor de mener vi hører til! 

Det var i hvert fald min tanke efter første dag, måske det også giver mening for dig?

Del 3 kommer online på onsdag – Rigtig god weekend!

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Clairvoyance, intuition, energi, klarsyn, en 6 sans, synsk, særlig sensitiv..