Dagbogs-skrivelse eller blog relateret?

Min krystal guide

sjal elemental energy, krystallerFlere af jer, specielt dem der også følger med på instagram. Er begyndt at spørge ind til min mere ”alternative side” som jeg, så småt er begyndt at åbne lidt mere op for. En side der fylder enormt meget i mit privatliv og vel også mit verdenssyn.

 

Indtil nu, har den ikke haft særlig stor taletid her på bloggen, ikke fordi den har været gemt væk eller på anden måde skulle skjules. Jeg har ganske enkelt bare ikke vidst, hvor jeg skulle starte eller om den side har haft relevans for dig som læser?

På instagram ser man meget mere øjebliksbilleder, hvorfor det primært også har været dér jeg har delt de mere alternative – her- og – nu indblik.

Efter en del efterspørgsel, vil jeg dog vove pelsen og dele lidt med dig i dag. Fortæl mig endelig hvad DU synes om det :0)

krystaller, krystal guide, hudpleje med krystaller

En af de emner der har været flest spørgsmål til, har været min samling af krystaller og generelle viden og kærlighed til krystaller. Det er egentlig først indenfor det sidste år, jeg specielt er begyndt at dyrke interessen og erhvervet mig en del krystaller.

Det var som om jeg pludselig følte jeg manglede det aspekt i mit liv og efter jeg havde købt min første krystal tog det lidt om sig. Specielt fordi jeg bliver helt overvældet af glæde når jeg køber en ny krystal, den energi der ligger i hver enkelt sten er fantastisk. Tænker det må være nogenlunde den samme glæde mange får ved køb af en dyr taske.

Krystaller er heldigvis en del billigere og mere holdbare end tasker, hvorfor jeg føler at have vundet i sidste ende;0)

krystaller, krystal guide, hudpleje med krystaller

Jeg vil tro jeg har et sted imellem 30-40 forskellige krystaller rundt omkring. Både i jakkelommer, tasker, i mit hjem og hos Theis. De er, hvor jeg er som en helt naturlig og essentiel del af mig.

Heldigvis har jeg ikke selv spenderet penge på dem alle, mange har jeg fået af min mor der også selv, i sine yngre dage, samlede på krystaller. Her kan man sagtens se at ”æblet ikke falder langt fra stammen”.

Jeg kan tydeligt huske min mor altid skulle have en sten eller krystal med fra alle lande hun rejste til. Nu høre jeg mig selv sige meget af det samme til Theis når vi er på ferie :0)

krystaller, krystal guide, hudpleje med krystaller

Herhjemme er min krystal- shopping dog meget velovervejet og det kan tage mig ugevis at finde den HELT rigtige krystal. Det er for mig både noget med, at mærke efter, have stenen i hånden (gerne flere gange) og læse op på dens specifikke formål/virkning/energi.

Det er faktisk meget mere kompliceret end det umiddelbart lyder (i hvert fald for mig). Krystaller tager mange år, at blive klog på og finde netop den/dem der taler til dig.

Læs også om Rasul Ler

Mange har spurgt mig til råds om krystaller, om der er nogen der er gode at have? Nogen bedre end andre? Og hvor jeg køber mine?

krystaller, krystal guide, hudpleje med krystaller

Jeg tror bestemt ikke krystaller er for alle og derfor også meget vigtigt, at mærke efter og gå efter den specifikke sten der taler til dig, det vil nemlig typisk være præcis dén du har behov for. Helt intuitivt.

Af samme grund kan jeg heller ikke anbefale en bestemt af slagsen, da alle behov er forskellige. Jeg kan dog anbefale dig, at tage forbi Fiolstrædet i butikken Tessie, hvor de har alverdens krystaller. Alle til en fair pris.

Hvis du gerne vil vide mere om krystaller kan jeg anbefale dig at downloade appen Stone, eller købe bogen Elemental Energi der begge beskriver de mest anvendte krystaller og deres muligheder.

krystaller, krystal guide, hudpleje med krystaller

Du kan også gå skridtet videre og købe hudplejeprodukter fra Sjal med indhold af knuste krystaller, de er ret pepperede, men også RET fantastiske. Ellers findes der også Gua sha og Jaderuller til hudplejerutinen – Alle produkter og redskaber jeg jævnligt bruger og har STOR glæde af.

Jeg håber dette indlæg besvarede lidt af jeres spørgsmål, ellers er du altid velkommen til at skrive :9

Kærligst

N

8 kommentarer

 • Katrine

  Dejligt at se du har lavet dette indlæg. Jeg syntes også det er eg super spænde område.

  Gerne flere af de indlæg, og flere billeder af dine krystaller på IG.

  Den app du skriver, den kan jeg desværre ikke finde i AppStore

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Kære Katrine,

   Tak for tilbagemelding – super fedt!

   Hvis du søger på Crystal stone i app store, skulle den gerne komme frem som nr. 2 med et gult logo. Virker det? Ved der er flere der har lidt udfordringer med at finde appen, så meld gerne tilbage hvis det ikke lykkedes.

   Rigtig god søndag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Tak for hjælpen 🌺 Så fandt jeg den ☺️
   Rigtig god aften til dig 🌺

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Det var godt:)

   I lige måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Simpelthen så spændende. Jeg er også vokset op med en mor som gik meget op i krystaller og sten. Går din interesse udelukkende på krystaller eller også sten? 🙂 jeg stemmer for flere af sådan nogle indlæg. Det er så spændende og ikke noget man ser hos andre bloggere 👏🏼✨🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Tak kære Emma, det er jeg super glad for at høre🙏🏻 Sjovt hvordan man bliver påvirket af ens forældre ikke😂 Min interesse er primært på krystaller, da jeg synes det er et kæmpe stort emne i sig selv. Plus det, ved jeg ikke noget om sten i sig selv. Gør du? 🙂

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Ja det er vildt hvor stor en betydning det har. Kan huske min mor tog min søster og jeg med ind i sådan en lille sten butik og så måtte vi vælge en. Dengang valgte vi jo bare hvad vi synes var pænest, men synes det var spændende hvad den betød osv. Jeg ved desværre ikke så meget om sten, men vil rigtig gerne vide mere. Har lige hentet appen og må ind og kigge. Og så må jeg prøve at finde nogle butikker her i Kbh hvor man kan komme ind og snakke lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hehe.. Det lyder godt nok hyggeligt :0) Kan (igen) virkelig anbefale butikken Tessie, besynderlig butik, men super godt udvalg og de slår alt det op de ikke selv kan svare på. Så hvis du kommer forbi fiolstrædet så hop endelig forbi. Ellers håber jeg også at appen kan hjælpe dig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Dagbogs-skrivelse eller blog relateret?