7 dages oliekur, på budget!

Clairvoyance, intuition, energi, klarsyn, en 6 sans, synsk, særlig sensitiv..

nellenoell clairvoyance klarsyn energi 6 sans fornemmelse intuition nelle noell, Jeg ved at dette bliver et indlæg, der deler vandene. For nogle vil det meste være volapyk, mens det for andre vil give 100% mening- af samme grund har det også været et af de sværere indlæg at skrive. For hvordan formulere man det uforklarlige, det som kun kan fornemmes og føles?

Først og fremmest er min plan at give jer lidt baggrundviden om hvorfor jeg synes det er spændende, hvordan det påvirker mit liv, hvorfor jeg har valgt at tage netop dette kursus og lidt om Bille, som clairvoyant. For at det ikke bliver for tungt at læse, har jeg valgt at dele det op i 3 indlæg, med dette som det første:

Det der ligger forud for disse indlæg er at jeg i weekenden var på kursus i Clairvoyance og afdødekontakt (som jeg skrev lidt om HER). To ord der sammen, for mange, kan virke lidt afskrækkende og mystiske, for hvad betyder de egentlig?

Clairvoyance? Ifølge Wikipedia: Clairvoyance er at være synsk. Fra fransk clair + voir klar + se. Evnen til at se det skjulte og til at se ind i fremtiden. Hvis du spørger mig til min fortolkning er det, det samme som alle beskrevet i overskriften. En skærpet intuition til at kunne se eller sanse et menneske uden nødvendigvis at tale med personen, kan man fornemme hvem personen er, måske har været eller hvad fremtiden byder på. Noget sker via intuition andet via energi.

Afdødekontakt? Her kunne Wikipedia desværre ikke være behjælpelig, i stedet får du min fortolkning: Det betyder at tage kontakt til en afdød. Hvilket man fx. gør via Clairvoyance –  intuition. Man vækker altså ikke nogen op fra deres grav, men taler i stedet med den sjæl som har forladt kroppen og stadig er til stede, et sted som ingen rigtig ved, mellem himmel og jord. Afdødekontakt, eller døden i sig selv. Er for mig personligt noget jeg godt kan have det lidt svært med, derfor er det heller ikke noget jeg kommer så meget omkring i de følgende indlæg.

Nu er det basale vist på plads;)

Allerede tilbage i november vidste jeg, at jeg igennem det sidste år havde levet med en lidt sløj version af mig selv, efter nedture med stress og dødsfald, havde jeg ikke haft overskud til at lytte til mig selv og tage mig selv seriøst. Hvorfor jeg besluttet at 2017 skulle være anderledes. Jeg ville helt simpelt genskabe en mere harmonisk version af mig selv, i bedre kontakt med omverden og min intuition som jeg altid har haft stort gavn af.

Så der stod jeg, i lørdags, foran døren til kursuslokalet, helt igennem fyldt med usikkerhed og tanker der fløj igennem mit hoved. Hvad nu hvis du slet ikke kan finde ud af det? Hvad nu hvis du bare tror du kan noget men slet intet kan? Hvad nu hvis du bare er skør og mødes her med alle de andre skøre mennesker?

Part 2 kommer online imorgen. Håber du har lyst til at læse med – vi skrives:)

Kærligst

N

2 kommentarer

 • Naija Silke

  Stor respekt til dig Nelle, og godt du bryder tabuet omkring dette, vi er efterhånden mange, der har den samme følelse som dig, derfor tak og Namaste 😏✌🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Tusind tak Naija,
   Jeg håber i hvert fald på at det bliver nemmere for folk at tale om:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

7 dages oliekur, på budget!