Backstage video

Lidt for mange glutenfrie snacks, lidt mere head space, clairvoyance og et billigt sofabord

Nelle noell Headspace meditation fashionweek backstage clavoance & afdødekontakt flemming bille sofabord søstrene grenePuha.. Synes godt nok der er sket meget siden vi kom hjem fra Bali, der har virkelig været fart over feltet.

Specielt i sidste uge..hvor Fashion Week blev sat i gang. En uge (nærmere 3-4 dage) fyldt med oplevelser, nye indtryk og mange nye mennesker. fashion week backstage bagom noell & Noa nelle noell nelle noel Som du måske allerede har set, har jeg skrevet et indlæg om det Her og en video er kommet på Her!

Selvom FW selvfølgelig har fyldt en del, har der også været plads til andre SUPER gode oplevelser.

Nelle noell Headspace meditation fashionweek backstage clavoance & afdødekontakt flemming bille sofabord søstrene greneJeg har ENDELIG langt om længe fundet et sofabord, der både passer til min grå sofa og mit grå hjørneskab, som jeg har arvet fra min oldemor. Det kan måske lyde som en bagatel, men det har faktisk været helt umuligt at finde, hvorfor jeg de sidste år ikke har haft noget sofabord, overhovedet. Men sørme, om ikke Søstrene Grene pludselig fik dette fine bord til under 400 kr. Hurraa…

Nelle noell Headspace meditation fashionweek backstage clavoance & afdødekontakt flemming bille sofabord søstrene greneSå har jeg downloadet en ny App der hedder Head Space. Hvilket, måske siger sig selv, er en meditations app der guider dig igennem meditationer hver dag, fra 2-60 minutter. Jeg har nu mediteret i tre dage og er (MÅSKE) allerede et bedre menneske, hvem ved? 😉 Jeg har i hvert fald tænkt mig at fortsætte, tror det både er sundt og vigtigt, især for mig som er alt for meget i hovedet, og sjældent tager mig af resten.. Kender du det?

I weekenden var jeg på kursus! Et kursus jeg før har nævnt herinde og på IG. Et kursus jeg har glædet mig forfærdelig meget til de sidste to måneder og som kun levede op til mine forventninger. Kurset omhandlede Clairvoyance og afdødekontakt! Inden du helt mister pusten, eller spærre øjnene op, vil jeg bede dig bevare roen, jeg skriver et indlæg om hele forløbet i ugens løb. Det kræver nemlig et indlæg, eller to af uddybe. Men kort sagt, var det VILDT spændende!Nelle noell Headspace meditation fashionweek backstage clavoance & afdødekontakt flemming bille sofabord søstrene grene

Nå.. Ja.. Så har jeg vist nok også snacket den del i weekenden. Måske lidt for meget, UPS! Jeg var nemlig så heldig at vinde en fin og glutenfri snackbox fra Verde Snackbox. Som var meget, meget lækker og ret uimodståelig. Føler mig ret heldig over at have vundet to konkurrencer i træk, det må da gerne fortsætte. Tak 😉

Håber du har en fantastisk mandag, husk alt det gode, det finurlige og heldige der sker omkring dig.

Kærligst
N

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Backstage video