Lidt for mange glutenfrie snacks, lidt mere head space, clairvoyance og et billigt sofabord

7 dages oliekur, på budget!

7 dages kur nelle noell weleda olie-ampuller beauty på budgetI mine 7 ud af 14 nætter på Bali, var jeg på kur. En oliekur!

Sponsoreret

Kuren bestod af 7 naturlige olie-ampuller, til brug natten over.

Jeg havde valgt at teste kuren på min ferie, for at have lidt mere at stå imod med på de solrige dage, og sørge for mest muligt pleje om natten, uden for de solrige timer. Ærligt må jeg tilstå at selvom jeg elsker Weleda og alt hvad de står for inden for bæredygtighed, naturlige ingredienser og veganske produkter. Havde jeg tænkt at kuren nok var lidt ligesom et par dråber olie i dag cremen – gør huden lidt blødere og mere smidig, men ikke meget mere end det.

7 dages kur nelle noell weleda olie-ampuller beauty på budget

Jeg brugte derfor ampullerne de 7 dage ud (om aftenen)og kunne godt fornemme at min hud var blevet en del blødere, men tænkte ikke mere over det.. Før jeg kom hjem!

Nu ca. 14 dage efter ferien er min hud stadig blød, den har ikke føltes tør af det store vejrskifte fra sol til vinter og ikke på noget tidspunkt skallet, ligesom resten af kroppen(!*#%). Selvom jeg har brugt samme SPF fra top til tå.

Det er altså ret vildt!   7 dages kur nelle noell weleda olie-ampuller beauty på budget Jeg har selvfølgelig undersøgt, hvorfor: Svaret er at der i hver ampul er et stort indhold af hypenkerneolie, rig på A-vitamin. Måske kender du allerede til A-vitaminets mange fordele?

A-vitamin bliver også kaldt for ”foryngelsesvitaminet” da det har vist sig at have en stor effekt mod for tidlig aldring, herunder rynker, linjer og generelt forbedring af hudens egen struktur. A-vitamin er altså en af de stærkeste forkæmpere til en flottere hud (også indefra).

Ikke dårligt, vel? Specielt ikke i vinterkulde eller høj sol, der hvor man specielt har brug for ekstra beskyttelse mod solskader, hyperpigmentering og tør og sensitiv hud. Ud over hypekerneolie, indeholder ampullerne også andre gode og nærende antioxidanter som mandelolie, jojobaolie, natlysolie og flere til.7 dages kur nelle noell weleda olie-ampuller beauty på budget

Kort fortalt er det en super god kur til dig der enten lige er kommet hjem fra ferie, snart skal på ferie eller blot er herhjemme i vinterkulden og ønsker optimal beskyttelse og næring. Kuren kan tages hver dag i en uge eller et par gange om ugen, i en måned.

Jeg har valgt at sætte kuren under kategorien “Budget Beauty”, da kuren, med 7 ampuller, kan købes til sølle 159 kr. og har forfærdelig mange gode egenskaber!

Et lille dulletip, herfra:) Vil du læse mere om Weleda eller 7 day treatment kan du gøre det Her og Her

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Lidt for mange glutenfrie snacks, lidt mere head space, clairvoyance og et billigt sofabord