MIT SYN PÅ SUNDHED

BUDGET BEAUTY: RASUL LER

rasul ler nelle noell naturligt ler naturlig shampoo naturlig maskeUanset om du skal spare på pengene op til jul, eller ønsker et mere naturligt alternativ til din shampoo, ansigtsrens eller ansigtsmaske. Er denne uges budget beauty, et tip du kan bruge!

Rasul, er ler der er udvundet fra Atlasbjergene i Marokko. En naturlig ler, der har været anvendt til hud og hårpleje siden det sjette århundrede, vildt ikke! Der er altså tale om en type ler, som har en lang historik hvilket især skyldes de rensende og plejende mineraler:

  • Siliciumoxid
  • Magnesium
  • Aluminium
  • Calcium
  • Natrium
  • Jern

rasul ler nelle noell naturligt ler naturlig shampoo naturlig maskeDu kan bruge Rasul ler til mange forskellige formål, da den er meget mild og enormt plejende både som shampoo, maske og daglig rens. Det eneste du skal gøre er at blande lidt ler med vand, til en cremet konsistens, og påfør på ønskede område i 10-30 min (mindre, hvis du bruger den som shampoo) undgå at få det i øjnene. Nemt ikke 😉

rasul ler nelle noell naturligt ler naturlig shampoo naturlig maskeDulletip: Kan købes i helsekosten til under 80 kr. for mange måneders brug, anbefales også til acne og sensitiv hud, da ler’en også virker balancerende på huden.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

MIT SYN PÅ SUNDHED