Ny uge med nyt hår, nyt indkøbshit og følelsen af en ny bolig!

Budget tip: Til dig hvis hud, skrænter af vinterkulden

budget tip: til dig hvis hud, skrænter i kulden, Nelle noell weleda hudplejeDet kan være svært, at navigere i det danske vejr, der den ene dag er fyldt med vinterkulde og den næste, høj solskin. De fleste har allerede lagt sig, et par gange, med vinter-snue, da det omskiftelige vejr kræver omskiftelige klæder.. Og hvem har pakket flere sæt tøj med i tasken?

Det samme gælder huden, der i ansigtet konstant er udsat, og derfor også er sat gevaldigt på en prøve. En prøve, der kun med den rette beskyttelse, har chancer for at komme igennem, uden for mange knubs. De fleste slipper nok ikke helt igennem, uden at opleve huden forvandle sig til en sensitiv, tør-flaget og knubret en af slagsen..

Så hvad gør du?

Du sørger for ALDRIG at forlade hjemmet, uden en god dagcreme. En dagcreme der indeholder olier (medmindre du har tendens til akne) og ikke kun vand. Olier (dog ikke de mineralske af slagsen), beskytter huden langt bedre, og mere effektivt end vand nogensinde vil komme i nærheden af.

Forestil dig at sætte en balje med vand og ved siden af en balje med olie ud i kulden. Hvilken en fryser først til is? Præcis, det samme sker på huden!

budget tip: til dig hvis hud, skrænter i kulden, Nelle noell weleda hudpleje

Så døjer du med en hud, der igennem de seneste måneder har taget skade af kulden? Måske med tørhedspletter, udbrud, rød næse, eller generelt har mistet alt glans og glød. Så sats først og fremmest på en god creme. Min anbefaling til en god dagcreme på budget, er Weledas nye økologiske Cold Creme. En ny ven i sortimentet, der naturligt beskytter og genopretter huden, uanset vind og vejr. Du kender måske allerede Weledas kult produkt Skin Food? En super god og meget fed creme, primært til de ekstra tørre spots på kroppen.

Denne Cold Cream, er let sammenlignelig, dog tyndere i konsistensen og til brug i hele ansigtet. Med dens naturlige indhold af beskyttende bivoks, og nærende mandelolie, beskytter cremen som en åndbar barriere på huden. Den sørger for at holde fugten inde og kulden ude. Så huden ikke kommer i karambolage med de omskiftelige vejrforhold. budget tip: til dig hvis hud, skrænter i kulden, Nelle noell weleda hudpleje

Dulletip: Selvom det er koldt og lysten til vand for de fleste ikke er stor på denne årstid, så husk det alligevel. Din hud skal nok takke dig for det 😉

Kærligst

N

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ny uge med nyt hår, nyt indkøbshit og følelsen af en ny bolig!