I'M BACK

Intuition, hvordan træner jeg den? Part 1

træn din intuition energi indre kvindeHvordan træner man sin intuition og lytter til den?

Er et spørgsmål jeg har fået rigtig mange af, efter jeg for et par uger siden skrev dette indlæg: Spiritualitet for mig og intuition.

 

Et indlæg i virkede ret begejstret over, hvilket glæder mig enormt meget. Da det betyder jeg med god samvittighed kan dele min nysgerrighed, erfaring og udvikling med jer, nu hvor det jo er noget der fylder en helt del hos mig. Tak for dét <3

 

Intuition kan være rigtig mange ting og føles vidt forskelligt fra person til person. Jeg tror personligt på, at intuition er vores indre stemme, vejledning, nogen kalder det for mavefornemmelsen.

Den der, hvis vi lytter, kan svare os på alt, vedrørende os selv. Vores intuition er den stemme vi i hverdagens stress med manglende nærvær og utrolig mange konstante ydre påvirkninger, bliver fjernet og disconnectet fra.

Fordi det er umuligt, at lytte til os selv når alt omkring os larmer og vi konstant skal forholde os til noget nyt.

Derfor tror jeg på, at det første step til en bedre intuition er at distancere sig selv fra alt udefrakommende larm. Ikke konstant, men så godt som du kan, for bedre at kunne mærke ind i dig selv.

Første step er at finde din indre stemme. Lære den at kende, lytte til den og finde ud af hvordan den guider dig.

En proces der typisk er forbundet med enormt mange udfordringer og følelser. Har du aldrig før lyttet ind, vil du helt sikkert blive overvældet og nok også ked af det i starten. Det er lidt ligesom et lille barn der i flere år har forsøgt at hive i dig efter opmærksomhed, men aldrig før er blevet hørt.

Det kan umuligt blive en rar samtale til at starte med. Barnet vil skrige, blive hysterisk og føle sig enormt svigtet – hvilket det for mange desværre også er<3

 

Der vil komme følelser, frustrationer og måske vrede der har hobet sig op i årevis. Alt dét, som du ikke før har givet tid eller kærlighed til, at lytte på. Det er dér det hele starter.

 

Det i sig selv tager enormt lang tid og er derfor også mit første og eneste råd i dag, der kommer flere undervejs (hvis i vil eller har andre spørgsmål). :0)

Det er for mig enormt vigtigt ikke at fylde for meget på fra start, men tage det skridt fra skridt, så du forhåbentlig ikke går kold i forløbet.

Mange tror fejlagtigt, at det at være spirituel eller intuitiv er som en slags gylden port der pludselig åbner sig ind i en helt ny verden fyldt med guld og engle der står klar til at hjælpe dig. Sådan er det IKKE! Det ville være rart, men virkeligheden er desværre langt fra og kan derfor også godt komme som et chok.

Du må ikke tro det er nemt, let eller nogen pludselig åbenbaring til start. Det er kun hvis du tør gå med det, elske dig selv i processen og give dig tid til at mærke og bearbejde det hele, at du vil nå til et varmt og kærligt sted i dig selv – der med tiden tillader din indre stemme, at komme frem og MÅSKE hvis du ønsker det. Stemmer/væsner/energi fra dit højere selv til at hjælpe og guide dig igennem livet.

Jeg håber dette kan hjælpe dig i netop DIN proces, hvor du er i livet lige nu. Husk at tilgiv dig selv og husk at du gør det bedste du kan <3

 

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I'M BACK