Bruger du din kvinde cyklus til din fordel?

Spiritualitet er helt misforstået

spirituel spiritualitet intuitionAt være spirituel handler ikke om, hvor mange krystaller du har, hvor meget yoga du praktiserer eller hvor mange Buzz words du kan. Spiritualitet handler om bevidsthed.

 

En bevidsthed der starter med dig selv. Det handler derfor ikke om, hvad alle andre gør, om at sammenligne dig med andre eller om at være bedre en de andre. Det er helt misforstået.

Du kan ikke måle din krystalsamling, engle kort eller sunde veganske kost op med, hvor spirituel og godt et menneske du er. Det har nemlig intet med hinanden at gøre.

Det eneste du kan måle dig selv og din egen spiritualitet på, er om du går efter dét du ved i maven er det rigtige? Den du gerne vil være og om du formår at rykke dig i den rigtige retning? Er du i dag et bedre menneske og en bedre version af dig selv end du var i går, eller for en uge siden?

Vi har alle vores helt egen vej i livet og ingen er mere rigtig eller forkert end andre. Kun DU kender DIN vej og ved, hvad der er det rigtige for dig?

Spiritualitet handler derfor også om at turde gå DIN vej i livet. Være bevidst om, hvad der er det rigtige for dig at gøre og, hvad der er forkert. Ikke hvad dine venner, familie eller dem nede i netto gør, men hvad der føles rigtigt inde i dig.

Spiritualitet handler om at turde gå den vej, turde være en forbillede for andre og inspirere andre til at gå deres egen vej. Det handler om at være et godt og ordentligt menneske, der rummer andre mennesker og ved at alle gør det bedste de kan, ud fra de forudsætninge de har.

Dømmer du andre mennesker, fortæller dem hvad der er “rigtigt” og “forkert” – kan du ikke kalde dig selv for spirituel. Slet ikke. Hvilket også betyder at alle de ”frelste typer” på instagram, der ”gør alt det rigtige” kun gør det for at styrke deres eget ego, få anerkendelse og føle sig bedre. Det har intet med spiritualitet at gøre. Sorry to say.

Hvis du vil op på et højere spirituelt plan, så start med at glemme alt om, hvad alle de andre gør og start istedet med dig selv. Hvad er din vej i livet og hvad føles rigtigt for dig?

Start med at vær rummelig og kærlig i din hverdag. Smil med hjertet, hjælp en fremmed og hav overskud til at sende kærlighed ud til de mennesker der ikke har overskud til dem selv. De mennesker der dytter i køen på motorvejen, springer over i køen i Super-Brugsen og husk at ikke alle har de samme gode forudsætninger som dig, men de prøver.

Læs også: Hvornår begyndte du at lukke ned?

Spiritualitet er kærlighed. Kærlighed til dig selv og andre. Kærlighed til vores planet og moder jord. Kærlighed til dem du ikke kender og tilgivelse til dem der har gjort dig ondt. Det er den daglige, konstante praksis. Det er de fejl du begår og dét du lykkedes med. Det er bevidstheden, om at ville gøre denne verden til et bedre sted og at ingen mennesker eller dyr fortjener at lide for din skyld.

Det kan sagtens omhandle både krystaller, yoga, meditation og cacao ceremonier, hvis det føles rigtigt. Det afhænger kun af, hvad der gør dig til et bedre menneske?

  • Hvad hjælper dig til at være mere kærlig, rummelig og bevidst i din hverdag?
  • Hvordan er du det bedste forbillede, menneske og mest muligt medmenneskelig?
  • Hvordan forbliver du i dig selv, uden at tro du er hævet over andre eller tættere på gud eller universet?
  • Hvad gør du for at mærke dig selv og skærpe din intuition?
  • Helt lavpraktisk, hvad handler du ind? hvordan tænker du om andre? og hvad gør du for at gøre en forskel for vores klode?

Ingen af os er perfekte, vi har alle en masse at lære, det handler om de små bitte skridt du tager, hver.eneste. dag!

Du kommer hverken tættere på himlen eller helvede, uanset hvad du gør. Du kommer dog til at stå til ansvar for dine handlinger og tanker, især over for dig selv. Du ved godt selv, når du gør noget der ikke føles rigtig og den knude i maven kan du vælge at gøre større eller slippe fri. Det er kun dig der skal leve med dine valg. Du er dit eget vidne i livet <3

Hvis du har brug for konkrete redskaber og kærlig sparring, vil jeg meget gerne hjælpe dig. Største delen af det jeg arbejder med i mine mentor sessioner er netop, hvordan du finder dig selv – kernen inde i dig. Hvordan lærer du at mærke efter og lytte til din intuition? Det kan jeg alt sammen hjælpe dig med, du kan læse mere Her: Holistisk Mentor Sessions og har du spørsmål, er du altid velkommen til at sende mig en mail på: nellenoell@gmail.com

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Bruger du din kvinde cyklus til din fordel?