Manifestation - Hvad jeg har manifesteret i år

Hov, det har jeg helt glemt at fortælle dig!

costa rica rejseMidt i det helt store pakkeshow (stress), er det gået op for mig jeg helt har glemt at skrive om min rejse her på bloggen. Da jeg rejser i morgen, tænker jeg det nok var på tide (haha).

For at være helt ærlig er alt ved denne rejse, ret ” Last Minute”. Vi aftale først i sidste uge, at tage på ferie og startede med at satse på Japan (hvilket jeg er ret glad for vi ikke gjorde med den orkan der er der nu!) og har brugt helt frem til fredag eftermiddag til, at beslutte os. Før vi blev enige om Costa Rica!

Så alt er mildest talt gået meget, meget stærkt og været/er enormt hektisk. Planlægning, arbejde, Emma (min kat), pakning og alt det der hører til, er nået inden for de sidste to dage. Hvorfor jeg heller ikke har kunnet forberede noget til bloggen.

Lige nu køre jeg vist mest på adrenalin og stress. Er sikker på det hele først rammer mig på flyet, “heldigvis” er der 16 timers flyvetur, så det skal nok blive en fest på godt og ondt.
Når man kører oppe i “overlevelses gear” kommer der altid et bagslag med enormt træthed, eller sygdom bagefter, hvilket nok er uundgåeligt i denne situation. Så er ret spændt på, hvad de næste to døgn vil bringe!

Lige såvel på de næste 16 dage, jeg er væk. Har som sagt ikke haft mulighed for at planlægge noget forud, oveni der vist heller ikke er Wifi de fleste steder vi skal til på Costa Rica.
Sååå.. Jeg beklager på forhånd, hvis mine indlæg kommer i en helt anden rækkefølge og formentlig også en del færre indlæg end nu.

Jeg håber du vil bære over med mig og alligevel tjekke ind en gang imellem. Får nok ikke gjort lige så godt opmærksom på mine indlæg på mine andre medier, som nu.

Det positive er dog, at jeg er åben overfor alle forslag, emner og ønsker til kommende indlæg. Skriv meget gerne til mig i kommentarfeltet eller på min mail: nellenoell@gmail. Hvis du har noget på hjerte jeg skal tage op herinde.

OGSÅ meget gerne, hvis du har tips til turen <3

Rigtig god dag til dig.

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Manifestation - Hvad jeg har manifesteret i år