Dine makeup spørgsmål

Ny lejlighed, ny makeup og måske et helt nyt liv!

Tid til forandring, hvilket ugen virkelig bød på.

Som jeg skrev I sidste mandagsindlæg, var det tid til at ”Tænke nyt, anderledes, mere kreativt og endnu mere helhedsorienteret”. Tid til forandring, hvilket ugen virkelig bød på.

Der var nyt I forhold til mit liv. Jeg star nemlig, ret akut, og leder efter en andel eller leje lejlighed her på Amager eller omegn. Så høre eller kender du nogen, må du endelig sige til <3

Det var også nyt I makeuppens verden, med en ny lancering fra Maybelline I samarbejde med GIGI. Lanceringen i sig selv var enormt forfriskende, helt uformel, godt humør og med min bedste veninde under armen. Det var skønt!

gen gode uge, maybelline, Gigixmaybelline, glutenfri mad, nyt

Kan virkelig anbefale den nye mascara og highlighters

gen gode uge, maybelline, Gigixmaybelline, glutenfri mad, nyt

Ny (virkelig god) cafe jeg fik besøgt, med vegansk og glutenfrie retter. VIRKELIG lækker og anderledes end meget andet herinde i København!

gen gode uge, maybelline, Gigixmaybelline, glutenfri mad, nyt

I takt med alt det nye kommer denne uge også til at byde på ekstra meget nyt. Jeg skal nemlig til healing på torsdag og hypnose i morgen. Jeg glæder mig!

Hvad står din uge på? Uanset hvad håber jeg den bliver skøn!


Tips til din uge:

At Besøge Acacia Jeg kan anbefale deres varme chokolade, raw kager, æble vaffel, bananbrød og sød kartoffelpandekager. Jep – jeg har prøvet det hele ;0)

Følge denne instagram profil, hvis du også interessere dig for dagsenergier. I lørdags var der en ret vild energi, som skulle have været meget manifesterende. Ret spændende og meget hokos pokos!

Nu hvor der ikke er længe til december er det måske tid til en pakkekalender? Jeg vil i hvert fald anbefale dig at hoppe ind forbi The Body shop. De har lavet den fineste pakkekalender nogensinde. Foruden at modtage en daglig pakke (frem til d. 25) er der også en daglig mission, hvor du kan hjælpe andre. Den er virkelig holistisk og fin på alle måder. Støtter også et godt formål, du kan læse mere om HER. #playforpeace

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Dine makeup spørgsmål