Simple living og KonMari metoden,

Er du en kopi?

kopi spiritualitet

Måske du kender det. Du ser en person dele et dybfølt emne, men du kan ikke rigtig føle det. Emnet har din interesse, men det er som om budskabet føles lidt mudret, lidt off, som om noget ikke er helt rent? Ordene ræsonnerer, men ikke følelsen bag?

 

Personligt ser jeg det rigtig tit, specielt her på de sociale medier. Alle vil gerne være lidt spirituelle, lidt mystiske, drikke varm cacao, I en skov mens de taler om deres vulva og sensitive side.. Altså sat lidt på spidsen 😉

 

De vil gerne være en del af “triben”, være som de andre, frdi det er dét de ser, andre gøre. Det er helt naturligt, at ville være en del af flokken, vi er jo flokdyr og vores største frygt er,  at blive udstødt fra flokken og ende i ensomhed.

 

Jeg forstår behovet for at ville være speciel, passe ind og føle sig elsket. Men når vi forsøger at være noget, som i virkeligheden ikke ræsonnere med vores sjæl, føles det ikke blot off på andre, men vi snyder også os selv for virkelig at mærke hvem vi er. Du snyder dig selv for at udleve dit fulde potentiale

Læs eller genlæs:Spiritualitet er helt misforstået

Så kære du, vil du ikke godt være sød at være DIG. Du er helt unik som du er, og behøver slet ikke passe ind nogen steder. For ingen har netop dét, som du har og det er ligeså vigtigt i denne verden som spirituellaer, hekse og cacao. DU ER VIGTIG:

Samtidig håber jeg også du vil mærke efter, hvem du bruger din tid sammen med, hvad du lader dig inspirere af og lytter til. Mærk efter om det føles rigtigt i dig? Du skal kunne mærke det kommer fra et godt sted. Det skal føles ægte, ellers er det, det sansynligvis ikke. Husk på, at ingen har den universelle sandhed, det er kun dig der individuelt ved, hvad der er det rigtige for dig. Bliv ikke en kopi af en der I forvejen er kopieret.

Tak for dig ❤️

Hvis du ønsker at lære mere om det spirituelle, lære at kunne navigere bedre i det og mærke efter. Har jeg lavet netop denne workshop til samme formål. Du kan læse mere her: Hverdagsspiritualitet online workshop Obs. Kun 3 pladser tilbage.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Simple living og KonMari metoden,