Kufferten er pakket og vi er på vej

Gua Sha

inti age krystal til ansigt gua sha

Hvad er en Gua sha, hvordan bruges den og til hvad? Er det blot en hype eller er den pengene værd?

Introduktion til Gua sha
En af de største skønhedstendenser for tiden er, at bruge enten en jadestensrulle eller en gua sha til at massere ansigtet, sætte gang i blodcirkulationen og generelt bare forkæle sig selv og sin hud i 5 minutter om dagen.

Hvad er det?
Gua sha’s har været brugt i flere hundrede år i Kina og findes i alle mulige former og materialer. De mest kendte er enten i stenene grøn jade, rosakvarts eller ametyst. Gua sha er et simpelt og effektivt massage værktøj, som du nemt kan integrere i din daglige skønhedsrutine.

Hvordan bruger jeg en Gua sha?
Du bruger gua sha’en efter du har påført olie eller serum, og ’skraber’ den hen over huden. Denne slags massage øger blodgennemstrømningen og dræner huden for væskeophobninger. Derudover kan denne form for massage hjælpe huden med at komme af med affaldsstoffer.’Skrab’ opad og udad fra midten af ansigtet og udad i både korte og lange strøg. I starten da jeg begyndte at bruge gua sha i ansigtet blev jeg meget rød især i kinderne og i panden, men det er altså meget normalt, da det netop sætter gang i blodgennemstrømningen. På sigt vil din hud blive bedre til at optage de hudplejeprodukter du efterfølgende bruger og din hud vil få mere glød og udstråling.

Læs også: Min krystal guide

Tip til brug
Du kan også bruge din gua sha til hele kroppen. Flere har oplevet gode resultater mod cellulite og “mormor arme”, hvor den fine sten kan have en opstrammende effekt. Jeg bruger ofte også min gua sha til spændinger i skuldre og nakken.

Husk også halsen, hvor du har mange lymfekirtler. At være grundig her kan virkelig betale sig, da det sætter gang i lymfedrænagen og du derved nemmere udskiller affaldsstoffer.

Hvor kan jeg købe min Gua sha?

Holisticbeauty

Intuitions

Kærligst

N

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Kufferten er pakket og vi er på vej