Juli måned og mars i retrograd

Kufferten er pakket og vi er på vej

berlin yndlings destination

Kufferten er pakket og netop nu er vi på vej til en af mine  yndlings destinationer!

 

Jeg var jo så heldig at vinde Hunkemollers blogger award i kategorien Sport, for lidt under 14 dage siden. En pris koblet sammen med et gavekort for to til Berlin!

Det gavekort skyndte jeg mig selvfølgelig at få indløst, hurtigst muligt, hos Holidayguru.dk der tjept fik styr på både hotel og fly – så vi hurtigt kunne komme afsted. Så nu sidder vi i flyet, spændte på en skøn ferie.

Læs også: 5 STEDER DU SKAL BESØGE I BERLIN

Vi har endnu ikke særlig mange planer for weekenden udover at spise på noget Street Food i aften og så har vi bord på Cookies Cream i morgen (en Vegansk michellin restaurant). Jeg overvejer at gå på krystal shopping, vegansk chokolade-jagt og måske lidt udsalgsshopping i butikkerne – hvis jeg tør ;0)

Ellers er planen, at se hvad der sker og tage det HELT stille og roligt. Jeg hører rigtig gerne fra dig, hvis du har gode tips til steder at besøge, spise eller opleve.

Læs også: Tips til Berlin for veganere og vegetarer

Som du nok allerede ved, ELSKER jeg Berlin og besøger byen så tit det er mig muligt. I år er det dog mit første besøg, da jeg har haft travlt med at besøge andre rejsedestinationer – så der er en del der skal indhentes :0).

Min drøm er en dag, at flytte til Berlin fast, eller blot for en længere periode. Jeg føler mig altid enormt hjemme i Berlin, i blandt menneskerne, omgivelserne og især de mange veganske og vegetariske spisesteder der gør det hele enormt nemt.

Måske vil det altid være en lille idyllisk feriedrøm, måske det en dag bliver til virkelighed. Det vides endnu ikke, blot at jeg glæder mig til en dejlig weekend med ”HAM” jeg holder af, som i endnu ikke har hørt så meget om – det kommer snart <3

Rigtig god weekend til dig!

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Juli måned og mars i retrograd