Ny energi

Nem og smertefri hårfjerning – Annonce

nem og smertefri hårfjerning veet beauty styler

Nem og smertefri hårfjerning er noget de fleste drømmer om. Mange kvinder ønsker sig flere hår på hovedet og færre hår på kroppen. Hvorfor dette produkt  kan blive din nye bedste ven..


feet beauty styler

Hårfjerning er noget rigtig mange bruger meget tid på dagligt (mig) eller ugentligt (normen). Tid der gerne må gå hurtigt, være nemt og vigtigst af alt fjerne de uønskede hår præcist og skånsomt.

 

Hvorfor jeg selv er blevet ret glad for denne Veet beauty styler. Den er super nem og ligetil, at bruge. Et produkt jeg, personligt, længe har manglet, specielt til de små område i ansigtet hvor en pincet enten ikke er tilstrækkelig eller gør for ondt.

 

Jeg bruger Veet beauty styler til at fjerne hår mellem –og under mine bryn samt dun på kinderne. Selvfølgelig ikke hver eneste gang, men engang imellem hvis det skal gå hurtigt eller jeg ikke helt kan få fat i de små lyse hår med pincetten. Skrønen med at hårene vokser ud dobbelt så mørke, stride og lange er desuden ikke sandt. Det er i hvert fald ikke sket for mig endnu og jeg har brugt den i et par måneder.

 

Du kan Veet beauty styler stort set alle steder i ansigtet, under armene og i bikinilinjen. Da den er vandafvisende, kan du både bruge den i badet og på stranden, hvis du pludselig ser hår der er kommet på afveje. Hvilket vi vist alle kender til..

nem og smertefri hårfjerning veet beautystyler hårfjerning feet beauty styler

 

I denne video kan du se mig forklare lidt mere detaljeret om produktet, hvordan det kan bruges og fungerer i praksis:

 

Veet beauty styler kan på mange måder sammenlignes med mændenes trimmer, men i en meget mere feminin udgave. Et multiprodukt der er helt smertefrit, hurtigt og nemt, hvorfor jeg elsker den. Har du mon prøvet den endnu?

 

Du kan læse mere om den lige her og den kan købes her.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ny energi