Video: Bagom turen til Helsinki og den nye kampagne

Jeg mangler dit hoved

jeg mangler dit hoved nelle noell culture jakke I dagens indlæg håber jeg på din hjælp!

Sagen er nemlig den, at jeg efterhånden er helt overvældet af produkter herhjemme, nogle er slet ikke min hudtype (hvorfor jeg ikke kan teste dem), andre når jeg ikke at få testet før de udløber.

Ergo, jeg mangler dit hoved..

Gerne et hoved der ved lidt om hudpleje, eller blot har en mening om hvad der er godt eller skidt og synes at beauty er spændende. Du må altså gerne være lidt nørdet på området, ikke nødvendigvis nørdet med ingredienser, men med interesse. Så din feedback er mere en “det var et godt produkt”. 

Min umiddelbare idé er, at du hver måned får produkter til test, som du efter testperioden skal skrive om (maks 300 ord), med billede af dig eller produkterne. De ord vil jeg så bruge her på bloggen i et indlæg for sig selv eller kombineret med andet skriveri. Det finder vi ud af undervejs. Du må meget gerne bo i københavnsområdet, så forsendelse bliver nemt og evt. mødes – hvad end der passer dig.

Du kan også sagtens vælge at være anonym på bloggen, det er jo ikke alle der ønsker at blive set eller genkendt. Det er igen helt op til dig. Vigtigst for mig er din mening, sparring og helst at du har en anden hudtype end jeg (knastør), så der kan komme flere vinkler i spil. 

Så har du kombineret, olieret eller aldrende hud. Synes det kunne være spændende at teste produkter og komme med din ærlige mening her på bloggen. Så skriv endelig til mig.

Du kan skrive en mail til:nellenoell@gmail.com med overskriften “test” eller smide en kommentar herunder i kommentarfeltet. Jeg gennemgår alle beskederne løbende.

Sidste frist for “deltagelse” er tirsdag d. 9 Maj, i næste uge 🙂 Jeg håber inderligt på en masse interesse!

Vi skrives ved

Kærligst

N

8 kommentarer

 • Rakel

  Hvor er din jakke fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hej Rakel,

   Jakken er fra Culture 🙂

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hej 🙂 Nej, jeg har kun skrevet en kommentar her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Okay, så er i åbenbart to Natascha 🙂

   Jeg har i første omgang fundet mine testpersoner, men det kan være jeg vender tilbage hvis det er okay ?

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheela Safina

  Hey,
  Jeg er temmelig nørdet på dette område og god til at anmelde og komme med feedback. Så jeg vil rigtig gerne være tester for dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Kære Sheela,
   Tak for din interesse:) Jeg tror allerede jeg har fundet mine testpersoner.

   Rigtig god aften:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg har kombineret hud og er SÅ frisk på at teste for dig. Jeg er mega hudplejenørd og har arbejder i Matas i 5 år. Jeg elsker alt indenfor beauty branchen og er vild med at skrive og formulere mig. Jeg har flere gange overvejet at starte min egen blog så det ville være sjovt at lave lidt content til din skønne blog. Jeg bor på Nørrebro. Vh Nat :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hej Natascha,

   Tak for din interesse. Er det mon dig der også har sendt mig en mail? Hvis ja, så vender jeg lige tilbage der:)

   Rigtig god aften:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Video: Bagom turen til Helsinki og den nye kampagne