Blankt og Lækkert Nytårshår

Beskyt din hud mod vintervejret

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Radiatorerne er tændt og sommergarderoben er skiftet ud med uld og strik, men har du også husket at skifte din dagcreme ud, med en vintercreme? Ligesom du selv er hoppet i varmere tøj for at beskytte kroppen mod kulden, har ansigtet som altid er frit fremme også brug for en uldtrøje.

Der er flere måder at beskytte huden på:

En start kan være at påføre 2-3 dråber god olie i eller under, din dagcreme. Spis også en masse sunde olier i form af avokado, nødder og fiskeolie, jeg lover dig at du vil se et resultat.

Rens kun ansigtet en gang om dagen, jeg anbefaler om aftenen.

Undgå for meget vand i ansigtet, vi ved alle hvad der sker med vand når det rammer kulden – det bliver til is. De samme forfrysninger kan ske på huden og i værste tilfælde resultere i konstant rødme, blodspringninger og sart hud. Undgå også alkohol i din ansigts-tonic/lotion, da det udtørrer huden.

Husk VAND! det er en kliche – jeg ved det, men vigtigt! Du skal undgå det udenpå, og istedet indtage det indeni. Huden består af ca. 70% vand, det siger sig selv at det er MEGA vigtigt så huden fungerer optimalt. Husk Husk Husk 😉

Udnyt udsalget og køb en god vintercreme. Gå efter cremer med ord som ? Rich? og ? Extra dry? i din søgen, såfremt du har tør hud, da det er en god indikator på, at de er ekstra ?fede?, altså rige på næring, hvilket giver dig den ekstra uldtrøje af beskyttelse til ansigtet. Er du den mere fedtede type ( hø hø), så vælg istedet en egnet til fedtet hud. Til min tørre og til tider stressede hud er det her mine personlige favoritter:

Beauté Pacifique, Moisturizing creme dry skin. Enormt rig på Squalane, der fastholder og binder fugten i huden – hvilket virkelig kan mærkes.
Mádara, SOS moisture cream. En intensiv creme til tør vinterhud. Naturlig, Økologisk og Ecocert certifiseret. Duften er lidt speciel, så husk at teste inden køb 😉
Absolution, La créme riche. Hovedingrediensen er Aloe vera ekstrakt, hvilket gør den enormt helende og plejende. Naturbaseret og Bio/øko.
Aviendo, anti-pollution face cream. Enormt fugtbeskyttende og specielt egnet til at beskytte huden mod luftforurerining, hvilket er rimelig essentielt når man bor i byen. Ud over det er den også naturbaseret, dansk produceret og dufter godt!
Yves Rocher, sensetive vegetal moisturizing creme. Virker direkte beroligende på min, ret stressede hud (i forbindelse med div. test af hudplejeprodukter – ikke godt for huden!) føles kølende og frisk, lidt ligesom fugtspray.

Dulletip:

Jeg ved godt at det kan være lidt tungt og kedeligt, men jeg ville ikke skrive om det, hvis ikke det gjorde en forskel – du vil takke mig senere 😉 Husk også på at din renserutine og daglige exfoliering er ALFA OMEGA for en flot og sund hud. Serum og/eller olie gør underværker under din dagcreme. Mangler du inspiration, eller vil vide mere, kan du læse her ” Den altafgørende renserutine” og “Ansigtsserum” hvori jeg har beskrevet hvorfor det er vigtigt og hvilke produkter jeg selv bruger. God fornøjelse 🙂

 

Kærligst

N.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Blankt og Lækkert Nytårshår