Nytårs-tips, prep din hud til nytårsaften

Nytårsmakeuppen med alle de gode tips!

nytårsmakeup nytårsmakeuppen glimmer

Billeder fra Pinterest

Så er det ligeee om lidt vi går ind I et nyt år – er du klar? Har du styr på tøjet, kransekagen og vigtigst af alt nytårsmakeuppen?

Sidst nævnte kan mange kvinder, inklusiv undertegnet, godt gå LIDT I panik over på selve dagen. For hvor meget glimmer skal der egentlig til? Hvornår er man festlig uden at ligne en diskokugle? Og hvordan er det lige med dé der kunstige vipper, den røde læbe og hvordan klarer man sig igennem en hel aften med fejlfri makeup?

Svarene får du selvfølgelig hér!


Læbestift: Nytårsmakeup kan være mange ting alt afhængig af, hvor festlig du gerne vil være. De fleste klarer sig super fint og meget klassisk med en rød simple læbe. Er du mere vovet, så gå efter en i en mørkere tone.

Uanset hvad, SÅ HUSK en primer under, så læbestiften bliver hvor den skal – hele aftenen. Har du ikke en primer, så brug en lip liner (helst i samme farve som læbestiften) på den tørre læbe og udfyld HELE læben inden du påfører selve læbestiften, det får det hele til at holde meget bedre.

Har du hverken primer eller lip liner, og er det ikke en liquid lipstick, så ville jeg fraråde dig læbestift og i stedet gå efter fokus et andet sted. Det er bedre end at ligne en klovn i løbet af natten 😉

Du kan se hvordan du mest optimalt laver en flot rød læbe i denne video: Berry Lips

Alternativt til en rød læbe (eller kombineret med) er selvfølgelig GLIMMER! Hvem elsker ikke glimmer? Glimmer er fantastisk fordi det kan bruges med- og-på ALT. Der er stort set ikke det sted du ikke kan bruge glimmer; i håret, på neglene, læberne, kindbenene eller øjnene – alt virker, så længe du starter med lidt af gangen og bygger op.

nytårsmakeup nytårsmakeuppen glimmer

Billede fra Pinterest

Glimmerlæber: Vil du bruge det på læberne, så dup forsigtigt glimmeret på med en finger og vær bevidst om at det ikke holder særlig længe.
Glimmernegle: På neglene kan du blande glimmer med en klar lak og få en super fin simple glimmernegl. Ønsker du det mere intenst , så start med et lag lak og dup derefter med en svamp i glimmeren/glimmerlakken, ovenpå neglene. Afslut med top coat, du kan se hele proceduren i videoen her: Nytårsnegle
Glimmerøjne: Medmindre du bruger en cremeøjenskygge til at mikse glimmeren med, eller har en decideret glimmerlim. Vil jeg anbefale dig at bruge en vippelim eller vandbaseret glidecreme (Ja du læste rigtigt) og mikse lidt sammen med glimmeren og derefter på øjet (eller kindbenen), det holder ret godt og hele natten 😉

Er du ikke til glimmer i nytårsmakeuppen er et godt alternativ farverne: metallisk, guld og blå. De har været en stor tendens her i vinteren og det fortsætter igen ind i det nye år. Her kan du mikse på kryds og tværs, lige så tosset du vil.

Mangler du inspiration til hvordan, kan jeg anbefale dig at smutte forbi Gobeauty.dk hvor der er gode tips, at hente eller ned og købe selve magasinet. Jeg pryder nemlig 4 sider med nytårstips – ret gode af slagsen!

Uanset, hvad du gør, så brug en primer under øjenskygger, har du ikke en sådan en, så prøv med en transparent pudder først, ingen du ligger øjenskygge på.

nytårsmakeup nytårsmakeuppen makeup guide

Billede fra Pinterest

Du kan også hente lidt inspiration fra min nytårsmakeup her: Nytårsmakeup 
Sidst men ikke mindst er der de kunstige vipper! Her er tre gode tips, at huske på:
1. Mål altid vipperne inden påsætning, så vipperne har samme størrelse som dine øjne – ellers klip dem til.
2. Inden påsætning kan du forme vipperne, så de er nemme at påføre, rundt øjet, ved at sætte dem rundt om en finger i et par minutter. Det gør formen mere oval og derfor nemmere at påføre.
3. Brug en god vippelim og tag den altid med dig i tasken, hvis de nu ved et uheld skulle falde af i løber af aftenen (taler af erfaring).

Har du andre spørgsmål eller tips til nytårsmakeuppen, så skriv dem i kommentaren herunder – jeg skal nok forsøge at besvare spørgsmål asap! 

Jeg håber du får den mest fantastiske aften! Uanset hvad du skal, så er det på årets sidste dag, den bedste af sin slags, til at give slip på alt det der ikke længere tjener dig, så du kan komme frisk ind i det nye år 🙂

Dulletip:
HUSK du kan være med i konkurrencen om 40 fine øjenskygger lige her. Vinderen finder jeg i morgen!

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nytårs-tips, prep din hud til nytårsaften