Min start og mål for år 2018

Tips til tør hud, indefra og ud

vintertøj hud tips til tør hud

Billede er lånt herfra

I dette vinterhalvår, oplever mange at få ekstra tør hud! Ikke kun i ansigtet, men også på kroppen, under de mange lag vi påfører os!

En sød læser skrev forleden og efterspurgte gode råd til den tørre vinterhud, jeg tænkte der nok er flere der kunne bruge lidt inspiration og tips, til tør hud, så dem får du her: 

Da huden er vores største organ og det dér skal beskytter os mod alt udefrakommende er det specielt vigtigt, at holde denne barriere stærk og modstandsdygtig!

Vil du forkæle huden mest optimalt, og undgå tør hud på kroppen, så brug gerne en tør børste, hver dag, hamphandske eller peeling et par gange om ugen, for at fjerne de døde hudceller. Det gør at huden får mest optimal ud af de nye produkter du påfører.

Læs også: Skønhedssnak og makeuptips

Ren forkælelse.

Denne virkelig fine krukke med trælåg indeholder det, jeg vil kalde ren forkælelse. Kombinationen af indisk rose og honning fra Himalaya giver en rolig duft, som især er lækker at smøre på hænder, fødder og albuer inden sengetid. Duften er gennemtrængende når cremen påføres, men aftager en smule når den først er trængt ned i huden. Konsistensen er tyk, nem at fordele og giver en dejlig blød hud uden at fedte.

Rituals.The ritual of Ayurveda, balancing body cream (Vejlendede udsalgspris, 220ml. 155,-)

  

God på budget.

Denne budgetvenlige body lotion er specielt udviklet til tør og sensitiv hud og indeholder hverken parfume, farvestoffer eller parabener. Den kommer i en praktisk og hygiejnisk emballage med pumpe – stort plus! Selve konsistensen af cremen er semi-tyk og den skal lige arbejdes ordentligt ned i huden, men ligeså snart cremen er trængt ned, fugter den helt tilpas og efterlader huden blød og smidig.

DECUBAL basic, body lotion (Vejledende udsalgspris, 200ml. 68,-)

 

Til hele familien!

Denne parfumefri creme er specielt udviklet til at dæmpe kløe og berolige tør hud og kan både bruges til babyer, børn og voksne. Emballagen er praktisk og hygiejnisk med pumpe og selve cremen, som har en god tyk konsistens, fordeles så nemt på huden, at det næsten føles som smør. Den fugter med det samme og efterlader ganske rigtigt mine vintertørre ben fri for kløe. Produktet kan desuden også bruges i ansigtet, hvilket gør den til en genial all-round creme at have stående i vinterhalvåret! Jeg er fan!

A-DERMA Exomega Control, emollient cream, anti-scratching (Vejledende udsalgspris, 400ml., 259,50,-)

Holistisk tips til tør hud: Husk også at smøre huden indefra, det er om noget endnu vigtigere: Drik rigeligt med vand også selvom det ikke lige er sæson for det. Tilsæt gode og sunde fedtstoffer (fede fisk, omega 3, nødder, hørfrøolie) til din mad. Jeg gør det nemt, hver dag med denne opskrift: Sund Vegansk Morgenmad

Glimmer på’

Ønsker du, at forkæle dig selv med lidt glimmer på kroppen. Måske du skal til fest eller blot gerne vil sparkle lidt ekstra ;0) Kan jeg anbefale Ecookings økologiske (limited Edition) Shimmer Oil. Den er baseret på mandelolie tilsat bronze/guld glimmer, der giver huden den lækreste farve! Selv mikser jeg lidt olie i min body lotion, til hverdag, bare for at give kroppen et lille pift..

(Vejledende udsalgspris, 100 ml 169 kr.)

 

Parfumefri og Allergycertified

Denne parfumefri body lotion indeholder både fugtgivende shea smør og brunalger, som siges at stimulere hudens kollagen for en opstrammende effekt. Cremen er drøj i brug og trænger fint ind i huden – hvis man rammer den rigtige mængde, vel at mærke. Overdoserer man en smule, kommer man til at kæmpe med hvide streger, som det tager lidt tid at arbejde ind i huden. Cremen er til den lidt klistrede side, men giver til gengæld en virkelig(!) blød hud, når den først har fået lov til at trænge helt ind. Jeg vil mene, at den er særligt velegnet til tør hud og til folk som ikke har for travlt ;0)

Nilens Jord Body Lotion (Vejledende udsalgspris, 400ml., 249,-)

 

De tørre ben.

Dette produkt skal mere ses som en decideret behandling af tør hud, end som en forebyggende hverdagscreme, hvilket også reflekteres i prisen. Den fugter fint, men produktets primære fordel ligger i dens PHA formular som exfolierer huden og booster cellefornyelsen. Konsistensen er tyk, utrolig nem at fordele og virker næsten kølende på huden. Den efterlader et lille lag af ”blødhed” og føles virkelig rar på huden. Mine vintertørre ben er klart fan af denne behandling!

Da cremen har exfolierende virkning, er det vigtigt at bruge solcreme på udsat hud.

Exuviance, Retexturing Treatment (Vejledende udsalgspris, 177ml. 329,)

Dulletip: Husk du altid er velkommen til, at skrive til mig med spørgsmål eller emner, du gerne vil have op, her på bloggen. 

Kærligst

N

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Min start og mål for år 2018