Fenty Beauty Anmeldelse

Den gode uge med tips til dig!

nelle noell, tips til ugen, tips til din uge, den gode ugeJeg håber din mandag er startet på bedste vis, trods en stor omgang regn. Efteråret har virkelig markeret sin ankomst!

Jeg beklager min fraværelse fra sidste uges ”Den gode uge” men alt er sket på ingen tid. De sidste 14 dage må siges at være nogen af de hårdeste hidtil. Der er sket en masse godt og skidt, som har giver mig et stort smil på læben med kontrasten at ende i grædende fosterstilling.

The show must go on – som man siger, hvorfor bloggen ikke har været yderligere påvirket af situationen andet end et par indlæg fattigere.

Jeg vil forsøge at få rettet op på det hele i ugens løb og måske i næste uge komme mere ind på omstændighederne – jeg skal lige være klar.

Min computer gik også ned i sidste uge og slettede derved en del arbejde og generelle indstillinger, som har gjort det lidt udfordrende, at skrive og generelt kommunikere herfra.

Noget jeg fortsat skal få styr på i ugens løb ved siden af et tæt pakket program. Denne uge er nemlig pakket til bristepunktet med møder og div. Aftaler samt weekenden med.

I morgen rejser Theis tilbage til Tyskland, hvilket gør det stramme program nødvendigt for, at distrahere mig selv lidt fra sorgen jeg får når han siger farvel.

Hvad skal du mon lave i denne uge? Nogle gode planer eller tips til ugen?  


Her er lidt tips til ugen, fra mig, som forhåbentlig vil gøre ugen lidt sjovere:

Har du mon set den nye dokumentar på Netflix om Lady Gaga? Aldrig rigtig været fan – før nu!

Har du det, ligesom jeg, lidt svært i vintermånederne og hurtigt kan føle dig lidt trist, så kan jeg anbefale dette naturlige tilskud, det gør lige det hele lidt mere overskueligt.

Vidste du at det er fuldmåne på torsdag? Har du overvejet om der er gamle mønstre eller overbevisninger, som ikke længere tjener dig? Så er det under fuldmånen du skal sige farvel til dem.

Energierne er stærkere og mere kraftig i denne periode og skulle efter sigende gøre det nemmere, at give slip på ”det dårlige”. Har du lyst, til jeg skriver mere om fuldmånen – så skriv endelig.

Rigtig god uge!
Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

 • Helle

  Tak for fuldmåne tippet, der er vist nogle ting som skal overvejes!! Og wow en lækker læbestift du har på, hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hej Helle!
   Ja der er helt sikkert lidt til eftertanke:) læbestiften er Nyx liquid suede i farven Bella/Belle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Fenty Beauty Anmeldelse