Så sker det

Den gode uge, med alle de små ting

Den gode ugeSelvom vi nu har passeret mandag, skal i ikke snydes for ugens højdepunkter.

Som de fleste af jer efterhånden ved er jeg smuttet på vandretur ud i det fri, hvor wifi og computer kan være lidt af en udfordring. Hvorfor jeg i denne uge også er lidt mindre online end ellers. Indlæg må derfor komme når omstændighederne er til det, det håber jeg i er forstående overfor 🙂

Den gode uge vandretur gendarmerstien

Først på listen skal selvfølgelig være denne smukke vandretur. Selvom jeg er helt smadret i kroppen og på mange måder klar til at tage hjem. Er turen også ret fin og noget meget nyt i mit liv.

Har aldrig vandret med oppakning før og selve processen, hvor man står i naturen og alt gør ondt. Har også et enormt udviklingspotentiale og kan noget ret fint
185e8c7f-8375-4722-bfdf-5017b1c02def

Når vi nu er ved naturen, plukkede jeg disse fine blomster lige inden jeg tog afsted. Plukkede dem på en parkeringsplads, der stod de pludselig. Elsker hvordan naturen kan gro, selv på de mest unaturlige steder.


Morgenmad vandretur

Så var der også dette fine morgenmadsmoment. En stille morgen, med varm matcha-latte, smoothiebowl, levende lys og en fin invitation til Nilens jords 35 års jubilæum.

Mit yndlings tidspunkt på dagen er om morgenen. Hvor alt står stille, der er tid til ro og tanker. Desværre ser mine morgener sjældent sådan her ud. Det er ellers den bedste start på dagen og garanteret en god dag:0)

Den gode uge

Sidst men ikke mindst er der hende her. Den lille kat der hver eneste dag bringer glæde med  sig. Det er ufatteligt hvor meget glæde dyr kan skabe uden overhovedet at forsøge.

Det var vist det, for denne gang. Jeg håber din uge er startet på bedst tænkelige måde og dette var en lille reminder på at huske alle de små ting i hverdagen at glædes over.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Så sker det