Konkurrence! Vind 40 nye farver

Nytårs-tips, prep din hud til nytårsaften

nytårstips frisk hudJeg håber I alle har haft en fantastisk juleaften med dem I har kær. Jeg elsker de her dage mellem jul og nytår, hvor tiden nærmest står lidt stille. Jeg ved aldrig hvilken dag det er eller hvad jeg skal. Det er meget rart at få lidt ro på og tid til at fordybe sig og for alvor lade op til det nye år.

I tiden før nytårsaften, har jeg hér lavet en lille guide til hvordan du bedst muligt kan forberede din hud til nytårsaften. Både før, under og efter – jeg håber du kan bruge mine nytårs-tips!

2 dage før nytårsaften
Brug en kemisk peel, så du får fjernet det øverste lag døde hudceller. En kemisk peel kan hjælpe med at fjerne urenheder, ar fra gamle urenheder og give huden mere glød og udstråling. Ved jævnligt brug af kemisk peel, vil du også sikre at din hud bedre optager de produkter du efterfølgende bruger.

Jeg kan anbefale denne kemiske peel: Dr. Jart +Dermaclear og til læberne: Frank Body lip scrub

Dagen før nytårsaften
Brug en frugtsyre maske for, at gøre din hud flot og lækker. Hvis du skal bruge selvbruner, er det også oplagt at gøre det i dag(Du kan læse mere om mine selvbruner råd i dette indlæg) . Sørg for at skrubbe hele kroppen grundigt og efterfølgende komme et godt lag body lotion på.

Fokuser på de områder, hvor din krop er ekstra tør (knæ og albuer). På den måde vil selvbruneren lægge sig flottere og ikke blive ujævn på de tørre områder. Gå i seng med en fugtmaske, som du lader sidde natten over.
Hvis du er vågnet op med en urenhed, kan det også være en god ide at sove med et produkt på, eksempelvis: Origins Spot Remover eller Mario Badescus Drying Lotion.

Nytårsaften
Start morgenen med nogle eye pads, en sheet maske og et stort glas vand. På den måde er din hud fugtmæt og klar til din festmakeup. Hvis du vågner med hævede øjne, kan du også plaske iskoldt vand i ansigtet. Fortsæt med resten af din sædvanlige renserutine og fokuser på at give huden masser af fugt og fedt, fra både cremer og olier.

Jeg anbefaler: Sheet Mask )+ denne hvis du ønsker at gøre noget ganske særligt) og Eye pads (tryk direkte på navnene, så kommer du videre)

Holistisk nytårs -tip
Hvis du er vågnet med ondt i halsen eller hvis du bare kan mærke en forkølelse er på vej, kan du med fordel skrue op for dit c-vitamin indtag og lave en skøn te af citron og frisk ingefær. Jeg har flere gange undgået at sygdom har udviklet sig ved at gøre dette, så snart jeg mærker det mindste symptom. Prøv det – det smager også skønt!

Dagen derpå
Du har selvfølgelig husket at fjerne din makeup og rense din hud da du kom hjem 😉 Derfor ser din hud nogenlunde fugtmæt ud nu – bortset fra du måske har mistet lidt glød og at din hud kan se lidt træt og grå ud.

Start dagen med et stort glas varmt vand med citron og evt. Frisk Mynte (mon ikke du har lidt tilbage fra dine mange mojitos fra i går?). På den måde kickstarter du din krops naturlige detox process. Brug derefter en blid scrub og sæt gang i blodcirkulationen i dit ansigt med lidt ansigtsmassage.

Min anbefaling til scrub + maske i eet: Jurlique Specialist Treatment mask 

Hvis du har lyst, kan du lægge en fugtmaske (Min anbefaling til fugtmasker er: Moisture mask & Bionic Oxygen). Jeg er sikker på din hud vil suge alt næringen til sig på ingen tid. Herefter er der bare at slappe af, sove længe, spise pizza og hygge sig.

Hav en dejlig aften allesammen og Rigtig godt nytår☺

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Konkurrence! Vind 40 nye farver