En af mine største fjender

Bagom fashion week med tips til dit look

fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trendsSom du nok ikke har kunne undgå at vide, har Fashion Week netop været over os. En uge (mere tre dage) fyldt med trends. Både indenfor tøj og makeup.

Jeg har været så heldig ikke kun at blive inviteret med til en del shows, men også bagom for at lure de nye trends og tendenser!

Bagom Designers’Nest

Makeup: Her er fokus på en lækker naturlig hud med Sculpt foundation, lidt pink på læberne eller en Cut -crease på øjnene, med Mac Fluid Liner. Key Makeup artist er Gry fra MAC cosmetics.

Hår: Hårstylingen er forskellig fra model til model, med udgangspunkt i modellens eget naturlige hår. På nogen er det sat op i en høj hestehale, mens det på andre har fået lidt voks. Hårstylist Marianne Jensen for Kevin Murphy.

fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends

Bagom Tonsure 

Til dette show er der tydeligt, brugt ekstra tid på at caste modeller med et individuelt udtryk. Alle helt unikke, og modsat det monotome man tit ser på catwalken, var der her plads til forskelle. Hvilket også gjorde showet ret tungt, med en cool 90’er stemning flydende igennem rummet.

Makeup: For at bevare det individuelle udtryk bedst muligt, havde man her valgt at gøre mindst muligt med makeuppen og kun fremhæve de modellens egne træk. Mac Cosmetics Pro Team.

Hår: Igen er der fokus på at fremhæve det unikke ved hver model, og derved bevare det naturlige fald i håret. Så ingen model er ens. Hårstylist Sidsel Marie Bøg, for Shu Uemura.fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends

Bagom Martin Asbjørn

Her var vi tilbage til 80’er med en grunge vibe.

Hår: Individualiteten var igen i højsædet, hvilket også gjorde at håret var alt fra army-short til “gryden” eller Peter André midterskillingen. Hårstylist Sidsel Marie Bøg, for Shu Uemura.

Makeup: Naturlig med lidt shading på øjne og kindben. Key-Makeup artist var Simone Lorentzen fra MAC cosmetics.fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trendsfashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends

Bagom Freja Dalsjø

Her ser vi et show fyldt med kvinder, kvinder med forskellige nationaliteter, former, farver og udtryk. Ingen ligner hinanden, bortset fra den mørke læbe og de helt mørke negle. Huden er igen, naturlig og en eventuel rødme i huden er velkommen. Håret er kort, langt, sat og næsten ikke rørt. Meget som det vi ser i hverdagsbilledet, når vi går igennem byen. Minus de mørke læber, men det er jeg sikker på vi kommer til at se mere af. Key-Makeup artist Massimo fra MAC Cosmetics.

fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends

fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends

Bagom Lala Berlin

Her skiller looket sig fra tidligere shows. Med mere kant, mere poleret og helt glat hår.

Key- Makeupartist og hårstylist er Nicci Welsh, med MAC Pro team og GHD stylister bag sig. Looket er domineret af den sorte (Blacktrack) liner, med “dewy” naturlig hud (Waterweight foundation) og glat casual hår med en masse shine.

fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends fashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trendsfashionweek 2017 Aw Shu Uemura MAC cosmetics Copenhagen fashion week GHD Loreal Backstage nye trends

Og hvordan transformerer du tendenserne ind i din hverdag? 

Ved at være dig selv! Det er tydeligt at det individuelle udtryk kommer mere frem i modebilledet, hvor der er plads til det uperfekte, anderledes og mindre poleret. Ret befriende, hvis du spørger mig! Så forskøn det du har, med en let makeuppet hud og fokus på dine fortrin.

Rigtig god weekend

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En af mine største fjender