Vintertørre tips til den tørre hud

En af mine største fjender

En af mine største fjender hjælp til selvhjælp Hella joof bog papmache reglen nelle noell nelle noelSom dem der kender mig ved..ejer jeg ikke et tv. Det har jeg ikke gjort længe, længere end før det blev en trend.

Til gengæld bruger jeg uanede mængder på de sociale medier, ikke kun i forbindelse med mit arbejde som blogger, men også generelt suger internettet min tid fra nærvær og fordybelse.

Det er for mig en stor fjende mod mig selv!

Jeg er simpelthen for tilbøjelig til liiiige at skulle tjekke ”noget”, finde ”noget” eller midt i arbejde liiiige lade mig distrahere af ”noget” helt andet som resultere i en fordoblet arbejdsindsatsen men med minimeret arbejdsindholdet!
Det er ganske enkelt blevet min erstatning for tv og alt den “støj” jeg ønskede at fjerne da jeg tog afsked med mit tv i sin tid.En af mine største fjender hjælp til selvhjælp Hella joof bog papmache reglen nelle noell nelle noel

En tendens jeg virkelig ønsker at ændre og få balanceret. Selvom meget at mit liv er nødsaget til at foregå online, skal det ikke være hele mit liv, basta!
Inden vi tog på ferie, besluttede jeg mig for at begynde at læse bøger igen. Jeg har altid elsket at læse, men sjældent følt jeg havde tid til den slags goder, før nu – hvor jeg øver mig i at prioritere den tid der skal til. Med mig til Bali tog jeg bogen” Papmache reglen” en bog du måske har hørt om? Den er i hvert fald skøn, skrevet af Hella Joof, som jo er fantastisk! Hun beskriver en masse universelle leveregler i bogen, som virkelig giver stof til eftertanke. Den er fyldt med kloge ord, grin og alt sammen uden omsvøb. En bog jeg virkelig kan anbefale!
Har du gode råd til min næste bog? Råd til hvordan man undgår for meget spiltid online? Eller gode råd til nærvær og fordybelse? Så håber jeg du vil dele dem med mig:)  

Kærligst

N

2 kommentarer

 • For 3 år siden tog beslutningen om at mit tv måtte lade livet. Jeg vil ikke fylde dagene med ligegyldigheder, som jeg synes man meget nemt kommer til med en tv.

  Men hvor jeg dog ønsker at jeg kunne være bedre til at holde de stramme linje online, det er virkelig svært. Indtil videre har jeg måtte gå helt offline og telefonfri efter kl 21 et par aftner om ugen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Dejligt at høre jeg ikke er den eneste der føler det er svært!

   Den med at gå offline efter 21 øver jeg mig også på. Det går nogenlunde;) (nogle gange)..hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vintertørre tips til den tørre hud