6 tips til rynker og forbyggelse

Et lille kig bagom

IMG_5209Som du nok har set, kom Medinas musikvideo “Forgabt” online igår. Det virker til at folk har taget super godt imod den, selvom den ligger langt fra hendes tidligere meget “polerede” videoer. Hvilket jo faktisk er endnu bedre! Jeg filmede selv lidt under optagelserne og har udvalgt lidt billeder, som jeg gerne vil dele med jer. Det meste er uredigeret, da jeg helt ærligt ikke har haft tid til at redigere, hvilket der også er plads til på bloggen. Ingen er perfekte 😉  

http:https://www.youtube.com/watch?v=w0SFjFocY6c

Det er vigtigt for mig at pointere, at jeg er helt og aldeles ligeglad med om jeg arbejder på en Medina video eller med Grethe fra bageren. Det vigtigeste, for mig er egentlig at være kreativ, gøre en forskel og arbejde med et godt team. Her må jeg sige, at være super heldig. Texas Tornado-holdet bag videoen er mere eller mindre det eneste team jeg har lyst til at arbejde med. Jeg har været i branchen i 8 år og har prøvet en masse, og arbejdet sammen med alle sider af branchen. Jeg har ikke længere ambitioner om at skulle opnå en hel masse eller komme på forsiderne. Det gør ikke længere noget for mig. Tværtimod gør det mig inderligt glad når jeg kan se på en brud, at vi sammen, fandt den helt rigtige løsning til den vigtigeste dag i hendes liv. Når jeg arbejder med kvinder, der bakser med at finde den rigtige makeup der passer, fremhæver deres forcer og gør dem smukke. Eller når jeg sammen med super seje og inspirerende mennesker skaber kreativitet uden rammer, i et godt miljø, med god stemning og hvor man helt oprigtigt interesserer sig for hinanden. Det er præcis, sådan jeg har det men holdet bag Texas Tornado og er lige præcis det, der gør mig glad. 

Udsigt og morgenmad. Til dem af jer, der tror filmoptagelser altid forgår i ren luksus. Er her beviset.

IMG_5027 IMG_5023

Processed with VSCOcam with hb1 preset

I pauserne mellem optagelser syntes “lille Medina” og drengen med kærestebrevet, at det var bomben at sige mærkelige lyde i walkien til os andre. Vi var ikke helt enige i morskaben, med de var alligevel super søde. Dagen blev afsluttet med autograf og billeder, selvom legepladsen egentlig var mere spændende 🙂

IMG_4980 Processed with VSCOcam with hb1 preset IMG_4975 Processed with VSCOcam with hb1 preset

Medinas første kys! Det var ret grænseoverskridende for de unge mennesker at skulle kysse for første gang, især på kamera og så med et helt filmhold bagved. Jeg er ikke sikker på at jeg selv ville have nailed den, hverken nu eller da jeg var teenager. Men de klarede det MEGA godt!

IMG_5092

IMG_5206I træningscenteret hvor “Medina” smider penge efter sin eks-kæreste (hvilket er en rigtig historie og i samme lokaler). Intet har ændret sig, lokalerne står stadig som Medina huskede dem. Helt 80’s.

IMG_5113 IMG_5111
IMG_5122

Sidste optagelse. I det absolut vildeste hus nogensinde! Hvor Medina er blevet mor til den smukkeste pige. Som i virkeligheden er Mortens datter. Morten er en af fotografterne bag videoen og medejer af Skipper Ib

IMG_5203 IMG_5792 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset IMG_5012 IMG_5008 IMG_4988

Hjem til København. Sidste og meget velfortjente måltid på turen, billedet behøves vist ikke en yderlig forklaring;-)

IMG_5123

Hele videoen får du HER

Kærligst 

N

P.S. De redigerede og flotte billeder af slagsen, er taget af den dygtige fotograf Frederik Pedersen – Tjek ham ud Her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

6 tips til rynker og forbyggelse